Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A laptopom egyik napról a...

A laptopom egyik napról a másikra nem ismeri fel az USB-eszközöket. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnap este még semmi baja nem volt, miután kikapcsoltam, leraktam az asztalra és otthagytam éjszakára. Most, reggel elővettem, bedugtam az egeret, ait mindig is használtam hozzá, és nem működött. Kipróbáltam egy másik egérrel is, illetve egy pendrive-val is (mindkettőt használtam nemrég, és egyiknek sincs baja), de semelyiket se ismerrte fel, nem adott ki semmilyen hangot, nem működnek. Újraindítottam, hátha, de nyilván nem oldotta meg a problémát. Egyáltalán mi a probléma? Pár órával ezelőtt még nem volt semmi baja, a kettő között meg mozdulatlanul volt, kikapcsolt állapotban.

2023. aug. 19. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Tipp. Kapcsold ki, vedd ki az akkut, tartsd benyomva a bekapcs gombot 20 másodpercig. Akku vissza, dugd töltőre, 1 perc után indítsd el.
2023. aug. 19. 10:29
 2/3 P.O.C. ***** válasza:

Először is nézd meg, hogy egyáltalán hardveres-e a hiba.

Bootolj be valamilyen Live Linux rendszert pen driveról, ha ott működik máris kiderül. Vagy ha grafikus felületű UEFI BIOS -os a gép, akkor egyszerűen lépj be oda, ha ott van egér, akkor az operációs rendszernél kell keresni a hibát.

2023. aug. 19. 12:43
 3/3 anonim ***** válasza:
2023. aug. 19. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!