Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért kerül ez ennyibe?

Miért kerül ez ennyibe?

Figyelt kérdés

Nekem van egy ASUS ROG-STRIX-RX5600XT-O6G-GAMING 6GB GDDR6

videókártyám és megnéztem emagon, 420.000ft-ba kerül.

Pedig én 60.000ft-ban vettem 1 éve.

tegnap 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Hol vetted? Ha kínai rendelés, akkor a videokártyát is tudják hamisítani és más adatot ír ki mint ami valóban benne van.
tegnap 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Túlárazott sz@r ami a bányász lázból ott maradt valami mandarin kereskedőnél. Vagy elviszi valami ordas nagy madár (kicsi az esélye) , vagy előbb-utóbb leírják mint veszteség.

Ez ma 40-50 ezres kártya használtan, a erodzsí (ROG) kiviel egy pár ezer pluszt szokott jelenteni.

tegnap 22:15
 3/6 A kérdező kommentje:

@1.

Hát Apám egyik haverjától vettem aki ért számítógépekhez meg asszem rendszergazda. Amikor megjelent a kártya, ő pár hónapra rá megvette garanciásan, gyári állapotban és nagyból 1 évig használta utána lecserélte. 2 évig tarolta rendesen, aztán nekem volt hogy sikeresen beégetem a rx 580-at így új kártya kellet. Apám mondta hogy van a haverjának egy jó kártyája, mondta apám haverja hogy apám sokat segített neki így sokkal olcsóbban adja, végül 60k egyeztűnk meg.

tegnap 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:

1. 5700XT mennek 60k-ért jelenleg hardver aprón, 5600XT is kb ilyen

árban mozgott 1 éve szóval akkora nagy bizniszt nem csináltál.

2. Az emagot meg úgy képzeld mint az árukeresőt, több bolt termékeit forgalmazza annyi különbséggel hogy nem jelöli meg hogy pontosan melyik boltból kapod a terméket hanem a saját neve alatt áruja szóval ja, isten tudja milyen balek vadász bolt árulja ezt a sz@r kártyát ennyiért de akinek egy csepp esze van és ilyen kártyát akar venni (vagy úgy általában bármit) utána néz milyen árban mozog ez a kártya más helyeken és röhög egy jót ezen az emagos baromságon.

tegnap 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:
pontosítok nem minden estben jelöli meg melyik boltból kapod. #4 voltam
tegnap 23:20
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 Valószínűleg még a bányászláz alatt készletezte a bolt, így ő is baromi drágán kapta, de végül nem sikerült eladnia. Beszerzési ár alatt meg nem árulhatja, ez törvény. Úgyhogy lehet már újonnan is sokkal olcsóbbak ezek a kártyák, nála ez beragadt és nem tud vele mit kezdeni.
tegnap 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!