Pendrive, vagy flash memória alkalmas-e torrentes le-fel töltögetéshez tartósan?
Igen, tudom hogy hogyan épül fel egy torrent file. Sejtettem, hogy ezek a tárolók valóban inkább tárolók, mint rengeteg adatmozgatást végző eszközök, de gondoltam, hátha tévedek.
Ugyebár, alacsony fogyasztásuk van, nincs hangjuk... ennél fogva hátha mégis jók lennének. De sajnos úgy fest, maradnak tárolónak, és újakat nem veszek ilyen célra.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, a hardveraprós hirdetés egész kedvező árú HDD.
7 úgy volt.
Amíg csak kis (10GB) filelokat kell letöltenie működik is, de amikor nagyságrendel nagyobbaknak lehet túl sokat kell forogni a lemeznek így az elszórtabb adatok lassabban íródnak.
Nekem a HDD-k jól bírják, jelenleg 4 HDD van a gépben és azokon igyekszem elosztani a "terhelést". Nincs is ezzel semmi gondom, csupán alaplapcsere lesz hamarosan és a leendő alaplapon 4 sata csatlakozó van, amiből az op rendszer ssd-re megy, arra nem töltök semmit, illetve eleve a programokon kívül semmit sem fogok tenni.
Tehát, marad 3 szabad csatlakozó, de lehet hogy az egyikre az opikai meghajtó fog kerülni, akkor viszont csak 2 csatlakozó maradna. Na ez a kiindulási pontja a fő kérdésemnek, hogy bővítsek a kapacitáson.
Természetesen külső egységgel tudom így már csak bővíteni usb-n keresztül.
Illetve lesz egy szabad M.2 csatlakozó, de ha jól gondolom ez szintén nem a torrentezést tartaná jó ötletnek amit tartósan tolerálna.
Az, hogy a HDD nem bírja a torrentezést, szerintem is beállítási hiba lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!