Ryzen vagy i3, i5?
Szeretnék venni ajándékba egy pc-t . Olyan amiben minden egyben van. Csak egy monitor .Helyhiány miatt.
Végül is egy 14 évesnek szánom, ami fontos, hogy menjen rajta jól a játék. Ebből a szempontból a Ryzen jobb vagy az Intel core?
Mi az amit ajánlotok? Mi az amit kerüljek?
"Mivel gyereknek lesz, nem kell csúcs kategoria."
Nem kell csúcs az tény. De játékra (a játék típusástól függően) erős gép kell. A fiatalság kompetitív címekben játszik, oda kell egy jó proci, hogy kiszámolja a temérdek változót. És azért, hogy a történések kellő mennyiségű képkockában láthatóak legyenek (FPS) kell egy középsz@r videokártya.
A palworld még az összerakott "gépemen" is döcög. Egy igps laptopon vagy all in one-on nagyon kell mesterkedni, hogy egy alap Counter-Strike élvezhető legyen. Igen a 14 évesek egymást lődözik. 😉
"Mivel gyereknek lesz, nem kell csúcs kategoria"
Ha játékra is kell, akkor zsebbe nyúlós lesz, és ha nem elég gyors az integrált videokártya, akkor lehet cserélni az egészet.
Köszönöm mindenkinek!
A linkeket is!
13- as tényleg jol ossze szedte a dolgokat, de jobban huzok a lap top felé. Vagy egy gépet egyben megvenni.
De most már annyi helyen nézegettem, olvasgattam, hogy majd inkább a pénzt beleteszem egy borítékba, aztán intézzék. 😅
Nem lenne gond, ha magasabb lenne rá a keret. De sajnos nem tudok többet rászánni.
Gondoltam megosztom veletek.
Kezdtem kifutni az idöből.
Erre a laptopra esett a választásom. Mondjátok, hogy annyira nem gáz!!! Úgydöntöttem, hogy olyat veszek amit tanulásra is tud használni, magával is tud cipelni.
Asus zenbook
AMD Ryzen7 AI
16GB Ram
1Tb ssd
Up to 5.1 GHz
AMD Radeon graphics
Windows 11 Home
Hol kaptál Zenbookot 240-ért?
Nem feltétlenül játékos a cucc, de azért lehet rajta.
Miért nem linkeled?
Kicsit meg kellett toldani. Kb 100 ezer forinttal.
A szülőkkel megbeszéltem. Mivel van a gyereknek x box- a, azon kiélheti a játékszeretetét.
Ez a laptop meg kiszelgálja addig, míg nem lesz önálló keresete , hogy vegyen erősebb gépet.
Sokáig gondolkodtam egy gaming laptopban, de az méretre nagyobb volt, nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!