Ryzen vagy i3, i5?
Szeretnék venni ajándékba egy pc-t . Olyan amiben minden egyben van. Csak egy monitor .Helyhiány miatt.
Végül is egy 14 évesnek szánom, ami fontos, hogy menjen rajta jól a játék. Ebből a szempontból a Ryzen jobb vagy az Intel core?
Mi az amit ajánlotok? Mi az amit kerüljek?
Ehez szerzel egy olcsó valamilyen használt monitort, egeret, billentyűzet és 230 körül megvagy. Később igény szerint bővíthető.
Ez 400.000-res laptop szint.
Laktam 220*230cm-es szobában a gépnek ott is volt hely. És akkor még hatalmas ATX gépházak voltak. 😉
Kinéztem ezt a lap topot.Mit gondoltok róla?
Ezen futnak már normálisan a játékok?Nem tudom mit játszik , nem értek hozzá, de szerintem olyan játékokat, amiket egy átlagos 14 éves.
LENOVO IDEAPAD SLIM5
Windows11
FullHd, Oled screen
Intel core i5
Ram 16gb
512gb ssd
Egy kicsit drágább.
Ez jobb processor?
Snapdragon x + x1p 42-100
Arm (Qualcomm) proci játékra nem jó ötlet nagy az inkompatibilitás még, Intel vagy AMD procisat vegyél.
340 körül akár RTX4060 videokártyával is meg lehet csípni gépet ami már nem rossz.
A 16 gb ram nem elég játszani?
A storage- ot meg meg lehet toldani egy külső hardverrel.
18as
Sajnos a 340 az már sok. Max 240- ig tudok elmenni.
Mivel gyereknek lesz, nem kell csúcs kategoria.
Nem értek hozzá , ezért vok itt.
Mèg mindig ott tartok, hogy processzor. Legyen intel?
240k, helyhiány, laptop és "egy átlagos 14 éves" játékai.
13-as leírta, hogy mit kéne venned. Ha mégis ragaszkodsz a slim5-höz készülj fel, hogy a játékok felét tudja majd futtatni ha kitalálja a gyerkőc, hogy codozni akar.
Használtan, ez csak egy példa: [link]
Ezzel tud majd játszani, bármit is találjon ki, hasonló kategóriában nézz körül.
Ui: 16gb és 512ssd elég, később bővíteni lehet ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!