Minden laptopnak van beépített CD-meghajtója?
Ha egy olyan laptopot veszek, aminek nincs beépített meghajtója, az nem nagy gond, van egy USB-s meghajtóm. Ezzel csak az a bajom, hogy a Windows telepítésénél elszáll össze USB-csatlakozó, ha jól tudom. Vagy rosszul tudom? Ez csak akkor érvényes, ha külső merevlemezre akarok telepíteni operációs rendszert? Mivel azt nem lehet. Laptopnál nem számít?
Illettve még egy dolog. Nem akarok új operációs rendszert is venni, tökéletesen megfelel a Windows 10 is. Ezt feletelepíthetem egy új laptopra, aztán ott bejelentkezek a Microsoft-fiókommal, és meg van oldva. Az üzletben az mondták, hogy egy lemezt csak egy gépre szabad feltelepíteni, de az egy bolt, meg az az eladó is egy... Inkább hagyjuk a témát. Szóval feltelepíthetem a Windows 10-et a laptopra is?
tegnapelőtt 16:43:"Előző! Van USB-s meghajtóm. Pont erről volt szó, de nem számít."
Drága bogaram! A kérdésedben egyáltalán nem erről van szó, azon rinyáltál hogy nincs beépített meghajtó, az usb-k pedig "elszállnak" Ez persze egy nagy butaság de nem én írtam hanem te, de nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!