Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik kártya a jobb vétel?...

Melyik kártya a jobb vétel? Sapphire Radeon RX 550 Pulse, 4GB GDDR5, 128-bit. Vagy: Sapphire Pulse Radeon RX 6400 VGA (PCIe 4.0, 4 GB GDDR6, 64 bit)

Figyelt kérdés

Összességében nekem csak az a dilemma okozója, hogy az egyikben GDDR5 memória van 128 bit sávszélesség mellett, a másikban pedig GDDR6 memória 64 bit sávszélességgel.

Tudom hogy többminden adja össze a végleges teljesítményét a kártyáknak, de én csupán ennyi adatból nem tudok döntést hozni, ezért kérnék segítséget.

nov. 3. 11:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

AM3 hűtő nem jó rá más a furat távolság a Nochtuától kell kérni lefogatót hozzá (ingyen adnak eskü) [link] , de adnak egy kis gyári hűtőt amég megjön.

100/100-as (tökéletes) SATA HDD 5000Ft/TB ártól kapható használtan.

[link]

Pata nincs, de van helyette M.2 NVMe

[link]

Win10-től régebbi driver nem tudom van-e Ryzenre. Én emulátorozni vagy virtualizálni szoktam.

Mondjuk ez, ha 10-et raksz rá egyből 11-re akar majd frissíteni (nem kötelező) de csont nélkül átmegy a hardver ellenőrzésen. 😎

nov. 3. 17:21
 12/12 A kérdező kommentje:

Nemár! :O Ahogy olvastam, rémlik olyasmi, mint ha a Noctua vásárlásakor valóban azt állították volna, hogy biztosítják a jövőben is a hűtők más típusú rögzíthetőségét az elkövetkező modellekhez. De én ezt teljesen el is felejtettem. Úgy néz ki, 12 évig nem jegyzek meg ilyet.

Tényleg nagyon szépen köszönöm a segítséget, erősen hajlok afelé, hogy megfogadva a tanácsodat, mégis lecserélem a 3 alkatrészt és a videokártyát pedig hanyagolom.

Szerintem 10-től van a Ryzenre drájver.

[link]

De Bill biztosan szívesen fog adni, ha szépen kérem. :D

Nagyon benne vagy a számtek témában úgy veszem észre.

Én még 93-ban a suliban kezdtem a DOS-os korszakban, majd csak lestem amikor kijött a Win 95, hogy ez meg mi a csoda? Majd jött a lelkes időszak egészen a hibákkal hemzsegő XP-ig, arról váltás sok idő után a Win 7-re és azóta is az van. Csupán a lelkesedés abbamaradt, hiszen számos más dologgal kellett foglalkoznom. :) Így most lesek újra egysmáson.

Még a win 10-nek utánaérdeklődök és nyilván belevágok a kis fejlesztésbe.

Még egyszer nagyon köszönöm a segítségeket!!

nov. 3. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!