6 éves FSP700AHBC tápot használhatok egy új gamer pc-hez?
Figyelt kérdés
nov. 3. 11:43
1/5 anonim válasza:
Hát nemtudom. Én igazából egy kissebb teljesítményű géphez még lehet hogy bevállalnám. De a korából adódóan egy Gamerhez már nem.
2/5 MGéza válasza:
Nem az a lényeg hogy hány éves, hanem hogy mennyi lesz az új konfigod tápigénye? Ez 650W-t tud leadni 12V ágon. Szóval mi lesz benne?
3/5 anonim válasza:
#2 A tápegységek minősége és terhelhetősége nem romlik az idő előrehaladtával?
4/5 MGéza válasza:
#3: Az nagyon függ a beépített alkatrészek minőségétől és hogy hogyan volt használva. Például a szervertápok évtizedekig is elmennek hiba nélkül, igaz minimális mennyiségű ki-be kapcsolással és változó terheléssel.
5/5 VikATanacsTalan válasza:
Ha nagyon muszáj, használhatod, de a hatékonyság idővel romlik. (Hogy mennyire, azt max. egy alapos mérés tudná kideríteni.) Én biztos új tápot vennék, ha gamer gépet építenék. Hoppá, újat vettem, mert tavalyelőtt építettem gépet, aztán tavaly kellett egy új, mert kiderült, hogy vacak volt az előző. BE QUIET! Pure Power sorozatot tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!