Milyen laptopot/táblagépet ajánlanátok egy elsőéves orvostanhallgatónak? Már elkezdődött a tanév és nagy szükségem lenne egy megbízható gépre, amelyet a 6 éves tanulmányaim során használhatok.
Lehet érdemes lenne itt is szétnézni (sok paraméter állítható és a "tól-ig" ár is, hogy milyen listát szeretnél látni):
Képernyőmérettől kezdve sokminden állítható és az árakat sok bolt kínálatából veszi.
#4 kenyer? Szelet?
egesz? Felkilos? Kilos? 2 kilos?
netan megnagyobb?
Én is orvosis vagyok, és az ismeretségi körben nagyon azt látom, hogy azok a laptopok mennek, amik táblagépként is használhatók, vagy az iPad-ek, apple pencillel, billentyűzettel.
És őszintén szólva megvagyok egy egész jó laptoppal (hosszú üzemidő egy áldás, nagyon fontos, hogy egy jó 7-8 órát bírjon legalább), de nagyon meg tudom érteni, hogy az iPadeket miért szeretik. Sokkal praktikusabb, és a papírral is rengeteget spórolhatsz.
Szerintem ha csak tanuláshoz kell, akkor ég lightosabb laptop is megteszi vagy az iPad sem rossz ötlet. A hibridek szerintem nem jók, mert akkor ugyan lesz egy géped, amit tudsz laptopként is meg tabletként is használni, de mindkét kategóriában alacsony teljesítményű lesz, szóval nem fog felérni se egy ipaddel, sem pedig egy olyan laptoppal, amit annyi pénzért lehetne venni. Vagy ha igen, azért mélyen a zsebbe kell nyúlni. De szerintem jobban jársz akkor is, ha veszel külön egy ~150-200 körüli laptopot meg egy tabletet.
A laptopnál vedd számításba az üzemidőt és a minél könnyebb súlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!