Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen parfümöt használhatna...

Milyen parfümöt használhatna egy 6 éves?

Figyelt kérdés
Kisfiam folyton ellopja a férjem parfümét, és befújja magát,de nem hiszem hogy jót tenne a bőrének, és az illata is túl erős. Viszont nem tiltanám el a parfümtől, ha tetszik neki. Tudtok-e bőrbarát parfümöket, ami esetleg kifejezetten gyerekeknek van kitalálva? Hol tudnék venni neki?
2019. jún. 1. 14:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Én barátnőm 9 éves kislányának az AVONbol rendeltem. De ott nem láttam fiúknak, igaz jó fél éve rendeltem már.
2019. jún. 1. 14:50
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen én is mindenhol csak ezeket a Jégvarázsos, Violettás, Hello Kittys kislány parfümöket látom, kisfiúnak sehol
2019. jún. 1. 14:54
 3/13 anonim ***** válasza:
81%

Tous Kids Boy

[link]

Ultimate Spiderman

[link]

2019. jún. 1. 15:16
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Rossmann, Müller. Van kisfiúknak is. A múltkor a KIKben láttam verdás parfümöt kisfiúknak.
2019. jún. 1. 15:19
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
DM, Rossmann - van Pókemberes, Vasemberes, Star warsos, kisebbeknek Hupikék törpikés is. (Újpest)
2019. jún. 1. 15:57
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Egy felnőtt parfüm jobb mint a gyerekeknek való. Kisfiam a pókemberes parfümtől hólyagos vörös kiütése lett.

A bőrgyógyász javasolta hogy ne is vegyünk ilyeneket mert rosszabbak mint a felnőtt

2019. jún. 1. 16:14
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
Gyanítom, hogy nem illatos akar lenni a gyerek, hanem apjára akar hasonlítani. A parfümben az a pláne, hogy apáé. Szerintem feleslegesen fogsz venni neki, nem.fogja használni. :)
2019. jún. 1. 17:37
 8/13 A kérdező kommentje:
Kevdes utolsó, na ebben lehet igazad van :D mindenesetre, egy próbát megér, köszönöm a válaszokat, benézek a DM-be majd
2019. jún. 1. 20:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Zaraban van baba és gyerek parfüm is. Én baba korában vettem a fiamnak, ne kérdezd miért. Most 5eves, kB tele van, de néha használja. Kellemes illat és a babás "mindenmentes". 1500ft körül volt
2019. jún. 2. 02:59
 10/13 anonim ***** válasza:
24%
Egy 6 évesnek nem kell parfüm!
2019. jún. 2. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!