Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows 7 telepítesi probléma?

Rokko97 kérdése:

Windows 7 telepítesi probléma?

Figyelt kérdés

Történetem:Lenne egy regi DELL Latidue e6400as laptop. Jött az ötlet újra rakom. (Úgy kaptuk ajándékba, Ubuntu volt rajta, normal felbontással működött faszán) Először win10et próbáltam fel is telepítette. Aztán jött a probléma. Amint felcsatlakoztam a netre és elkezdte letölteni a frissiteseket (jelen esetben megjelenito illesztő program)

Átvált normál felbontásra és onnantól kezdve vagy lefagy vagy újraindul a gép. Na de.. Gondoltam én jó akkor majd manualisan felrakom az illesztoprogramokat. Egyébként egy integrált videokartyarol lenne szó Intel (r)Cantiga Graphics Chip A. És itt jön a bibi. Mivel régi laptop, win10re mar nincs hivatalos frissites… Jott az otlet hogy akkor win7 mivel arra van. Na de.. Neten millio tort win7 van fent amibe alapbol belevannak mar integralva a millio frissitesek. Problema ugyan az.. Telepites kozben felrakja, atvalt norma felbontasra szinten lefagy, vagy ujraindul. Ezerrt jott az otlet hogy felteszek egy szűz win7et és manuálisan probalom felrakni a drivereket. Ha a VGA nem lenne jó, elsem eindulna a gép, es csokkentett modban sem lenne jó igaz? BIOS CSM megoldast mondtak meg de regi laptop elvileg nincs benne es nem is kell allitanom mivel “legacy” Rufus-nál van valami egyeb kulonlegesseg amire figyelnem

kell es elronthatom? Válaszokat előre is köszi :)

(És nem, nem szeretnék újra Ubuntut rá akármennyire fasza és jó meg egyebek)

És a mostani “új problémám”

Elvileg találtam egy “szűz” win7-et.

Be js bootolja szépen, előhozza a telepítőt, viszont azt írja ki nem találja az illesztőprogramokat a telepítőn. Csatolom a linket.

Ez mitől lehet? Lehet köze az USB portokhoz? (USB-ről megy a boot)

okt. 30. 10:12
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Amint leírtam windows 10hez nincsenek tamogatott illesztőprogramok a dell oldalán, látom nehezen megy az olvasás :)
okt. 30. 12:57
 12/36 anonim ***** válasza:
32%
Win7 nem való internetezéshez már. Válts linuxra.
okt. 30. 14:07
 13/36 Szirty ***** válasza:
30%

"Win 7 az már felejtős szerintem ha használni is akarod valamire."

Én használok Win7-et. Működik. használható. Hogy lehet ez?

okt. 30. 14:41
 14/36 anonim ***** válasza:
Mi volt a baj az Ubuntuval, ha csak netezésre használod?
okt. 31. 10:06
 15/36 anonim ***** válasza:
14: biztos nem találta a böngészőt.. 🤣
okt. 31. 10:33
 16/36 anonim ***** válasza:

De ha csak netezésre használod, akkor mégis miért szenvedsz egy 15 éves oprendszerrel, ami már nem támogatott, ahelyett hogy feltennéd a Linux Mint XFCE-t, ami régi gépekre kiváló?

Ha egy kicsit is ügyelsz a biztonságra és a magánszférádra, felejtsd el a Windows 7-et, mert a hackerek célpontja lett. Pont azért, mert vannak emberek akik a mai napig ragaszkodnak hozzá és ezt bizony ők is tudják.

Böngészők közül sem támogatja már egy sem. Legalább is az új verziók. A régiek pedig szintén tele lehetnek biztonsági résekkel.

nov. 9. 00:45
 17/36 anonim ***** válasza:
21%
Windows 10 simán mehetne rá. Windows 7-es driverrel
nov. 14. 22:56
 18/36 anonim ***** válasza:
69%

13

Úgy hogy igénytelen vagy.

Nálam még a win10 MCT letöltője sem fut w7-en.

nov. 15. 01:12
 19/36 Szirty ***** válasza:
22%

"Úgy hogy igénytelen vagy."

Nem. Úgy, hogy szükséges dolgokat használok, nem divatos dolgokat.

nov. 15. 07:16
 20/36 anonim ***** válasza:
53%

Mi divatos abban, hogy valaki támogatott és biztonságos rendszert használ?

Erre kíváncsi lennék.

A Windows 7-ben pedig mi az ami annyira szükséges így 2024 végén, hogy foggal-körömmel kell hozzá ragaszkodni? Nem értem...

nov. 16. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!