Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik Lenovo laptopot ajánlan...

Melyik Lenovo laptopot ajánlanátok 300.000 ft körül? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Korábban egy használt Lenovo X220-am volt, de már szeretnék egy újat, részben a méret miatt is.

Szóval nagyjából hétköznapi felhasználásra lenne (játékokra semmiképp sem kellene). Esetleg film/sorozat néha, de inkább Word, Excel, internet, esetleg később képszerkesztés vagy hasonlók.

Most pl. az esküvői fotóalbumot szeretném a Cewébe vagy valahol majd megszerkeszteni és ehhez már nagyon kicsi a régi. Meg egyébként is brutál lassú.

A lényeg, hogy hosszú évekre társam lehessen, nagyon szerettem az előző Thinkpadot, de most teljesen elvesztem a kínálatban.

Fontos a magyar billenytűzet és hogy ne legyenek nagyon laposak a gombok, inkább kicsit kimagaslóbb nekem kényelmesebb lenne, mint pl az x220-nak is van.

Kérlek segítsetek egy típus ajánlásával, elsősorban Thinkpadok között, ha árba belefér.

okt. 29. 14:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Lenovo LOQ 15IAX9 299 900,00 Ft

[link]

Lenovo IdeaPad Gaming 3 Onyx Grey 299 990,00 Ft

[link]

okt. 30. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!