Kb. mennyi az az összeg, amiért már tudnék ilyen célra laptopot venni? Részletek lenn.
Én egy használt Lenovo ThinkPadet vettem, strapabíró, gyors és munkára megfelel bőven.
Pl egy ilyet:
Ha újban gondolkodsz és tényleg csak ennyi az elvárás, akkor minimum 256 gb SSD és 8 GB ram legyen benne.
+1 a Lenovo ThinkPadre.
Nekem is van egy, illetve a munkahelyemen is ilyeneket használunk, ilyen célokra abszolút jó választás.
Én nem igazán látom, hogy szükséges lenne most a strapabíróság. Egy átlag belépő laptop kell. 180-200 ezertől indulnak az 5500U procis laptopok. Szinte bármelyiket választhatod.
Ami legyen: SSD, 8+GB RAM, FHD kijelző, (magyar bill)
(Ha kicsit jobb minőség kell, akkor dell vostro, 1135G7 procival, keb ezek vannak most: [link] )
Esetleg asus zenbook 13 vagy 14
Mert szükséged lesz a webkamerára officera és a hosszú üzemidőre is ha a megbeszélésnél vagy találkozónál nincs konnektor
3#
Amik nagy része nagyságrendekkel kevésbé javítható és nagyságrendekkel több felesleges teljesítménnyel rendelkezik átlagfelhasználásra
"Amik nagy része nagyságrendekkel kevésbé javítható"
3 év gari mellett kit érdekel mennyire javítható? Miben nem javíthatóbb, mint egy akármilyen másik 4 éves noti? :D
"nagyságrendekkel több felesleges teljesítménnyel rendelkezik átlagfelhasználásra"
Tehát ha ugyanannyi pénzért kapsz nagyobb teljesítményt, modernebb cuccokat és nagyobb akkuidőt akkor az felesleges?
Egy 4 cellás akkuval összerakott Ryzen 5 5500U laptop ( most már ) 230 000 körül tud 15+ óra uptimeot. Ugyanennyiért vehet dokkolós, két akkus 4 éves használt notit ami a két akkuról nem fog ennyit tudni. Tényleg baromi jó biznisz :D
Most komolyan: a fentebb linkelt Lenovo notihoz van 4 hónap gari, egy újhoz ennyiért 3 év. Már csak a gari miatt is megéri az újat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!