No video input! Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Általános eset, tegnap este még gépeztem, ma reggel meg nem töltött be, nevezetesebben a monitor a “No video input” majd “Enter sleep mode” dolgokat írta ki, viszont a gép ugye indul, ventillátorok pörögnek stb. Kitakarítottam óvatosan, vidikártyát ki és visszatettem (másikkal is kipróbáltam de semmi) mindent “átmozgattam” elemet is cseréltem. Másik monitorral/kábellel se működik. Ilyenkor mi a hiba? Már kezdek meghülyülni..okt. 28. 14:32
11/20 anonim válasza:
RAM-ból hány modul és milyenek vannak?
Én futnék egy kört azzal, hogy kipróbálom a modulokat slot-onként egyesével (egyszerre csak 1-et). Vagy ha van ténylegesen működő RAM akkor azzal is kipróbálni, hogy legalább bootol-e a gép.
12/20 A kérdező kommentje:
#11 Kingston DDR3 8gb-ból van 2 darab
okt. 28. 20:46
14/20 anonim válasza:
Ha van otthon tápegységed, vagy tudsz kölcsönkérni én azt is kipróbálnám. Az is okozhat olyat, hogy nincs kép és akkor nem is nagyon jelez a BIOS.
16/20 A kérdező kommentje:
#14 és #15 igen, más táppal is hasonló problémát mutatott. Ma viszem szervízbe, de valszeg az alaplap lesz a ludas ahogy előttem is mondta valaki
tegnapelőtt 10:15
17/20 anonim válasza:
És két nap alatt is szabtál elolvasni azt a pár oldalt, amiből világosan kiderül a kínod oka?
18/20 anonim válasza:
#17 Te vagy a kézikönyves? Hát én nem voltam rest és végignéztem az alaplap kézikönyvét, mint ahogy gondolom te is. Azt hiszem, hogy baj van a szövegértésemmel, mert én semmiféle utalást nem találtam benne erre a problémára. Úgyhogy arra kérlek, hogy osszad meg itt, hogy hányadik oldalon, melyik fejezetben találtad meg ennek a "kínnak" a megoldását.
19/20 anonim válasza:
2.2.7 kisfiam. Rögtön az első pont...
20/20 anonim válasza:
#19 Ez pont sz art sem ér. Nekem is pont most volt egy Gigabyte alaplappal gondom, nem POST-olt. A DRAM led világított, de végül kiderült, hogy a VGA-val volt a gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!