Mi a véleményetek a GreenCell laptop aksikról?
Figyelt kérdés
egy dell laptopban meghalt a gyári, folyamatosan droppolta a töltést és ki kellett cserélnem (E7470) kérdésem az lenne hogy valakinek van tapasztalata a gyártóval? ha ésszel használom kibírhatja 2-3 évig?#GreenCell
okt. 25. 15:51
1/4 anonim válasza:
A Dell E7470-es modell esetében a gyári akkumulátorok általában hosszabb élettartamot biztosítanak, de ha a GreenCell akkumulátort ésszel használod (elkerülve a túlmelegedést, a mélykisütést, és figyelve a töltési ciklusokra), akkor valószínű, hogy 2-3 évig kibírhatja.
2/4 A kérdező kommentje:
szupi :) köszönöm, minden műszaki cikkemnél vigyázok az aksira
okt. 27. 00:12
3/4 A kérdező kommentje:
nem töltöm fel 80% fölé, szerencsére a biosban be lehet állítani Charge Limit-et
okt. 27. 09:36
4/4 A kérdező kommentje:
egyébként üzemidőre nem lehet panaszom, tesztként teljesen feltöltöttem, elindítottam full hd 60fps videót kb 4 órát bírt közepes fényerőn. ha csak netezek akkor kapásból 8 és fél órát jósolt neki a windows. aida 64-el megnéztem a tervezett kapacitás 44Wh, és amit tud valóságosan az 42.9Wh szinte majdnem lehozza azt a teljesítményt amit ráírtak az akkura
okt. 27. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!