A véleményetekre lennék kíváncsi, laptop és/vagy tablet között gondolkodom 200.000 Ft íg Lányomnak szeretnék amin tud filmezni,tanulni,játszani stb... Ki melyik márkát/típust ajánlaná?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 14. 17:38
2/5 anonim válasza:
Egyéni preferencia kérdése, de vannak 2-in-1 szétszedhető, vagy átfordítható eszközök is.
3/5 anonim válasza:
Én HP laptopot javaslok + ha anyagilag belefér, akkor tegyél az összeghez még 60-80 ezer forintot, ha mindenképpen újban gondolkodsz. Annyiért már lehet olyan gépet kapni, amivel nem lesz kínlódás. Legalább Ryzen5 vagy i5 proci, 8 vagy inkább 16GB RAM és HDD helyett SSD. Ha játszani is szeretne rajta komolyabb játékokkal, akkor valami jobb VGA is kell bele, de az tovább növeli az árat.
4/5 Ypszilon1980 válasza:
Egyértelműen laptop szerintem, legalább 15, de inkább 17 colos. SSD legyen benne legalább 256, de inkább 500GB szerintem.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!