Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baja?

Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Kicsit frissítettem a gépemen kapott egy alaplapot procit és ramokat de most raknám újra sípol egy hosszút bejön egy fél másodpercre a win logo majd eltűnik és felete képernyő és villog felúl egy vonal. Utána néztem egy sípolás talán memória hiba kivettem majd vissza de semmi.

okt. 24. 15:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nyilván nem vagyok hülye nem az első telepítésem voltmar jópár
nov. 18. 20:59
 12/13 anonim ***** válasza:

"Nyilván nem vagyok hülye "

Ezek szerint el tudod magyarázni, hogy miért oda "tesszük", ahova? Hogy működik egy memória (maradhatunk az egész modulnál)? Mi az összefüggés a hülyeség és telepítések száma (bármit is jelentsen az) között?

nov. 19. 01:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy kell ide ez a lekezelő emeljük ki amit a másik írt"" mert ugye nem tudunk másba kapaszkodni szöveg..Nem mondtam, hogy én informatikus vagyok és annyira értek hozzá. Logikusan belegondolva vajon mit jelenthet? Mondjuk 20szor telepítettem újra gépet és úgy az első előtt talán már tudnom kéne a boot beállításokat... gondolom
nov. 19. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!