Mi lehet a baja?
Tehát konkrétan kaptál egy teljesen új gépet, mivel alaplap+proci+ram az lényegében egy teljesen új gép, videókártya nélkül.
Ha eljut a windows logo-ig akkor nagy baja nincs... ha baj lenne vagy be sem hoz semmit, vagy sípol mint az állat. A hosszú sípolás amiről te beszélsz az az új alaplapod, így sípol bekapcsoláskor...
Szerintem valamit rosszul dugtál vissza, kábelt, tápot.
Konkrétan igen de le is írom miket választottam
A procit használtan vettem az egy ryzen 5 1600
A lap b450m hdv R4
Mellé 2x8gb g.skill 3200mhz ram
Mindennek utána néztem elvileg minden kompatibilis mindennel.
Az előlapi dolgokat fix hogy jol raktam össze mert onnan minden működik lövésem sincs minlehet a baj. Be állítottam hogx pendriverol bootoljon és semmi...a pendrivw jo mert kiprobaltam egy masik gepen
Rufusal csináltad a pendriveot?
MBR-re kell állítani, GPT nem jó. Ha esetleg így sem oké akkor keress egy olyat a BIOS beállításokba, hogy CSM (Compatibility Support Module) és állítsd diasble-re.
Nekem is b450 alaplapom van. Működnie kell ha jól csináltad a pendrivot.
Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy ha a windows 11-et akarod telepíteni, a windows 11 nem kompatibilis a régi ryzen procikkal, de azt is ki lehet lőni a rufus programban.
7-es vagyok
Azért kapsz csak egy villogó vonalat mert nem bootol be. Esetleg még a másik pendrive-al próbáld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!