Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a számítógép konfig mennyir...

Ez a számítógép konfig mennyire jó szerintetek?

Figyelt kérdés

proci: AMD Ryzen 5 7600X 4,70GHz AMS BOX 100-100000593WOF

prici hűtője: BE QUIET! Pure Rock Slim 2

alaplap: ASROCK B650M-HDV/M2

ház: ZALMAN 13 series Simple Design

VGA: XFX RX-675XYJFDP Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Speedster QICK 319 PCIE

memória: KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 6000Mhz CL36 KIT КF560C36BBEK2-32

tápegység: SEASONIC B12 BC 650W

tárhely: CRUCIAL 500GB P3 M.2 PCIe M.2 2280 CT500P3SSD8

CRUCIAL 1TB P3 M.2 PCIe M.2 2280 CT1000P3SSD8

okt. 14. 11:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Nagyjából rendben van.

A hűtőt "keveslem" azt nem mondom, hogy nem működne, de az új Ryzen procik meleg pontja kicsi és eléggé a szélén van a procinak. Egy 5-6 csöves hűtő a hatékony hőelvonás végett nem ártana.

Pl:

[link]

okt. 14. 11:38
 2/9 A kérdező kommentje:

Azt kiszámolta az ismerősöm, elvileg még jó kéne, hogy legyen. Csak szeretek minél több álláspontot meghallgatni, hogy biztos lehessek.

Ránézek erre a weboldalra is azért, nagyon szépen köszönöm!

okt. 14. 11:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Ugyan ilyen hűtőm van 7800x3d-vel, csont nélkül megy, nem melegszik, igaz én nem tuningoltam, alapjáraton elég arra amire én használom a gépet.

HDV lap nem a legjobb ASRockban, de ha nem tervezel extrém overclock-ot, nem látok vele gondot.

Összességében jó, háttértárnál viszont figyelj arra hogy csak 1db M.2 slot van az alaplapon, te pedig 2db M.2-t akarsz bele, van külön adapter kártyád amire rögzíted az egyiket és PCI-e slotba tudod bedugni alul?

[link]

- 1 x M.2 Socket (Key E), supports type 2230 WiFi/BT PCIe WiFi module

okt. 14. 12:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Elnézést, most nézem storage-nél már 2db-ot ír, akkor jó lesz.
okt. 14. 12:23
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem baj, így legalább én is megnéztem még egyszer, hogy biztos jó lesz -e.

Nem szoktam bíbelődni overclock és társaival, leginkább játékok futtatása és photoshopban való rajzolás lenne az amire leginkább használnám.

Ha esetlegesen sor kerül overclockra, azt akkor gondolom már nem is bírná el? Valószínű, hogy erre nem fog sor kerülni, de jó felkészülni ilyen eshetőségre, ki tudja mibe vágom bele a fejszémet a jövőben érdeklődési kört tekintve.

okt. 14. 12:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Komolyabb OC-hez nagyon kevés, oda már valami komolyabb noctua kell, illetve nem árt olyan gépház se ami képes kipumpálni a hőt, ne ott gyűljön fel. Az enyém pl felfele tol 2 ventivel, 1 hátra, elöl nincs is, majd beszívja azt ami kell neki.
okt. 14. 13:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Gondolom az a kategória meg nem kicsivel drágább. Hát, majd talán egyszer ki lesz cserélve.
okt. 14. 20:18
 8/9 A kérdező kommentje:
És köszönöm!
okt. 14. 20:18
 9/9 anonim ***** válasza:
40-50 ezres kategória házban, semmi RGB, csak jó légáramlás. Corsair 4000d airflow pl egész jó, csak nem árt ha veszel bele 120/140 mm-es ventiket még.
okt. 15. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!