Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan csatlakoztassam a...

Hogyan csatlakoztassam a gitàrt a Pc-hez hogy ne nagyon legyen benne latency?

Figyelt kérdés
Van külső hangkártyàm (midiplus) gitárhoz való de nem egy mai darab annyira 10+ éves.. Van a jack kábel, letöltöltöttem az amplitube-t elviekben minden megvan hozzá. Valamit még érdemes telepìteni hogy gyors legyen? Illetve ha közben oktató videókat akarok nézni, vagy backomg trackre játszani akkor ahhoz milyen progit tudtok ajánlani?
szept. 30. 05:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Van külső hangkártyàm (midiplus) gitárhoz való de nem egy mai darab annyira 10+ éves.. "

A Midiplus egy gyártó, több audio interfésze van - neked pontosan melyik típusa van?

"Valamit még érdemes telepìteni hogy gyors legyen? "

Az ASIO meghajtóprogramot - ha van (elvileg a Midiplus weboldaláról elérhető: [link] ).

Ha nem lenne ott van példának okáért az Asio4all:

[link]

"vagy backomg trackre játszani akkor ahhoz milyen progit tudtok ajánlani?"

A kulcsszó: digital audio workstation (DAW).

Abból is olyasmi kell, ami ASIO-képes - sajnos a nyílt forrású ingyenes Audacity:

[link]

csak trükközéssel vehető rá:

[link]

de példának okáért ott az Ardour:

[link]

vagy a Cakewalk by BandLab:

[link]

szept. 30. 12:37
 2/7 anonim ***** válasza:
ASIO nálam anno nagyon jól működött. Próbáld ki.
szept. 30. 19:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Na eljutottam odáig,hogy müködik. Annyi problem van hogy a torzitott hangzások kicsit zajosak de lehet vele élni illetve van egy folyamatos bugás ezt nemtudom hogy lehet megszüntetni. Ill tökjo lenne egy youtube videot lejátszani zenélés közben
szept. 30. 19:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Az Ardour-al meg lehet azt csinálni,hogy nyitok egy csatornát ugymond a windowsos hangoknak?
szept. 30. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Torzított hang normál erősítőnél is zúgást eredményez, nem véletlen ajánlott zajzár pedár használata.

AmpliTube-ban van amúgy, akár teljesen meg tudja szüntetni a zúgást.

okt. 1. 06:15
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 Annak mi a neve pontosan? Az elérhető az ingyenes verzióban?
okt. 1. 07:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát én talán még AmpliTube 3-at használtam, alul van egy felirat annál, hogy NoiseGate. A thersholdnál kell állítani főleg hogy mennyire szűrje a zajokat. De azért kell játszadozni a többivel is.
okt. 1. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!