Beyerdynamic mmx 100 és 300 között óriási különbség lehet?
Mindenképpen szeretnék valami új fülest kipróbálni játékokhoz, a fenti márkát ajánlották.
Nem tudom, hogy az mmx 100 és 300 között van e akkora különbség, hogy megérje azt a +90.000ftot.
Ajánlottak más füleseket is, pl: DT770, 770pro, 990, 990pro.
Mindből a 80 ohmosat ajánlották, sajnos ezzel sem vagyok annyira tisztában, hogy hány ohmos fülest lenne érdemes venni.
Illetve a DT-khez nincs mikrofon.
Mivel járnék a legjobban: (pubg)
Mmx300
Mmx100
Dt valamelyik verzió + egy másodlagos mikrofon.
DT770 vagy 990 egy külön mikrofonnal lenne a legjobb. A 32 ohmos is teljesen jó. Bár a 80-as elméletileg jobb, viszont ahhoz erősen ajánlanák egy DAC/amp-ot (digitális analóg konverter és erősítő egyben) a legjobb hangzásért. Bár simán alaplappal sem szól rosszul.
Egyébként Redditen lesd meg a r/HeadphoneAdvice subredditet, ott valószínűleg több és jobb válaszokat fogsz kapni.
Játékra ez mind overkill, egy HyperX Cloud Alpha teljesen jó erre a célra.
Ehhez pedig egy Sound BlasterX G1 és meg is vagy.
Ezzel nem igazán értek egyet.
Tapasztalatom nincs, de lesz.
Mindenki, aki “gamer” fülesről váltott stúdió fülesre, azt mondta 1000x jobb.
Gondolom ez nem véletlen.
Amit írtál több gond is van:
- A kérdésben szereplő fejhallgatók közül csak a DT770 Pro a studió, a másik kettő ugyanúgy gamer fejhallgató. Hiába Beyer, nem abba a szegmensbe gyártották.
- A HyperX Cloud Alpha studió fejes átalakított változata(gondolom ha utánolvastál mond valamit az, hogy Takstar Pro 80), ezért nem értem az okoskodást. Ha már belekötsz nézz utána a dolgoknak előtte. Alpha-t ha rendesen meghajtót nem is kell annál jobb, előbb vennék mint Beyer DT770 Pro-t, mert sokkal élhetőbb a hangképe.
Ha mindenáron ilyet szeretnék nézz rá az ATH-A550Z-re. Ott megkapod a nagy teret, populáris hangzást és kényelmet egyszerre, ráadásul nem kell valami komoly cucc sem hogy meghajtsd. Nincsenek szúró magasok sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!