Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hardver hiba, vagy jó lesz így?

Hardver hiba, vagy jó lesz így?

Figyelt kérdés

Szóval a héten elkezdte azt csinálni a laptopom (Asus TUF Gaming), hogy random lekapcsolódott a netről vagy eleve úgy kapcsolt be, hogy nem volt rákapcsolódva, de még a wifi ikon is eltűnt és még a gépházban se tudtam visszakapcsolni. Utanánéztem és az eszközkezelőben ránéztem, ki is írta melyik a hibás cucc.

Azt írták töröljem onnan vagy frissítsem az illesztőprogramot (mert egy idő után az se segített, hogy újraindítottam vagy alaphelyzetbe tettem az internetbeállításokat vagy mi). Törölni nem mertem (mert nem értek hozzá és nem akartam mégjobban elcseszni) frissítéseket pedig internet hiányában nem tudtam keresni. A sokadik alaphelyzet meg újraindítás után rákapcsolódott, akkor egyből frissítéseket kerestem, bár akkor már nem írta hibásnak a cuccot de volt két frissítés, azt egyből letöltöttem. Utána pár napig jó volt, aztán ma nagyban farmoltam az artifact-eket és egyszercsak lekapcsolódott megint. Alaphelyzetbe raktam megint, aztán újraindítottam és utána jó volt, meg a sokadik keresésre talált egy frissítést is, azóta jó megint.

Az a baj, hogy jövőhét utáni hétfőn megyek egy hónapra Erfurtba és oda kelleni fog, ha hardver gond van jövőhéten meg tudják csinálni?

szept. 15. 22:09
 1/6 lencsefőzelék ***** válasza:
89%
Jó lenne tudni, hogy mi az a hibás cucc. Esetleg egy-két képernyőkép lehet, hogy segítene.
szept. 16. 00:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Intel(R) Wi-fi 6 AX201 160MHz a neve annak ami hibás volt, 10-es hibakódot írt ki. Le nem fotóztam és megint nem írja hibásnak, de ha segít most is csinálhatok egy screenshotot
szept. 16. 18:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Na közben megint elkezdte, most lescreeneltem:

[link]

[link]

[link]

[link]

Rányomtam még random adatokra, az is itt van

szept. 16. 21:05
 4/6 lencsefőzelék ***** válasza:

Tavaly novemberi a drivere, itt van idén augusztusi:

[link]

szept. 20. 00:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Közben apum elvitte az egyik haverjához, ő lefrissítette a drive-ot illetve kaptam egy pendrive szerű bedugható valamit (bocsi, tényleg nem értek hozzá xd), hogyha így se működik akkor ha azt bedugom lesz wifi.
szept. 20. 19:22
 6/6 A kérdező kommentje:
De köszi azért!
szept. 20. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!