Ha ragaszkodsz a Windows-hoz akkor teszel rá 11-et. Lehetöleg nem eredeti verziót mert a Microsoft nem érdemli meg a pénzed.
aug. 24. 10:18
14/19 anonim válasza:
Linuxot telepíteni, jó vicc...
Natívan fut rajta gondolom az összes O365-ös alkalmazás, Adobe app-k, játékok stb.
Windows 11 IoT LTSC +1, használom én is az egyik régi gépen és tökéletesen teszi a dolgát. Viszont ha régi integrált GPU van, ajánlott valami dedidált, ami támogatja natívan a Win 11-t, mert az Intel nem sok energiát fektet a kompatibilitásba sajnos.(notebook-k esetén meg Win 10 LTSC-vel egy kicsit még életben lehet tartani, utána valószínűleg kuka, mert azon a Linux sem fut jól)
aug. 24. 10:27
15/19 anonim válasza:
Ugyanazt mint eddig. Nekem is van egy XP-s gépem és minden pont ugyanúgy fut rajta mint a maga idejében. Értelemszerűen az akkori verziók, nem a legújabbak, amennyiben az adott programnak van új verziója.
aug. 24. 13:43
16/19 anonim válasza:
2025 után visszatérsz az XP-hez... :-P
aug. 24. 13:51
17/19 anonim válasza:
elavult sz@okat kidobni a kukába, vagy rásózni olyanokra akiknek jó a diavetítés. és venni egy normális gépet, amin megy a win11
Nem mindegy, hogy csak filmeket nézel rajta, vagy épp dolgozol.
aug. 24. 14:51
18/19 anonim válasza:
#17 az XP-s gépem gond nélkül elviszi a h264 720p videókat. Nagyon izzad, de viszi. Az M4 Sport online streamje is megy, ha nem böngészőben játszom le, hanem közvetlenül megetetem a linket VLC-vel.
aug. 24. 15:20
19/19 anonim válasza:
#14 Kinek kellenek azok a hulladék programok? Windowson sem használnám 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!