AMD kártyákra tényleg nincs nyújtott felbontás?
Figyelt kérdés
Gépet készülök ma venni, és haverom mondott egy ilyet de én ezt elég furának találom. Így most nem is nézek Amd kártyás gépeket, de igaz ez?aug. 16. 10:01
1/5 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy nyújtott felbontás? Akármilyen felbontást beállíthatsz amit kisebb mint a használt csatlakozó által használt maximum, ez meg nem gyártó specifikus.
2/5 anonim válasza:
He? Ez nekem is új, hogy nyújtott felbontás... Ultrawidera gondolsz 21:9 arányban vagy akár 32:9
Már hogy a viharba ne lehetne? Egyáltalán honnan a francból szednek emberek ilyen hülyeségeket.
Hála VSR-nak még a monitor felbontásánál nagyobbat is be lehet. Én Pl 5120x2880 ba nyomattam Dark Souls 3 at az 1440p monitoron egy kis extra élsimításért
3/5 anonim válasza:
Ha arra gondolsz hogy CS-ben nem nyújtott,az hülyeség. Nekem pl a monitoron lehet állítani hogy nyújtsa kivagy ne ha 4:3-as képarányra van állítva
4/5 anonim válasza:
Jelenlegi amd kártyákon jobb HDMI szabvány van, mint az nvidiákon. Fogalmam sincs mit akarsz... ezek 8K 120hz alatt bármit megjelenítenek neked.
5/5 anonim válasza:
2560x1080-ról írok jelenleg is, RX 5700XT tulajdonosa vagyok (előtte R9 280). Minden rendben, 10+ éve használok AMD-s kártyákat, semmi gond velük, támogatják a WFHD-t, ha erre gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!