Hogyan tudnám így formázni az SSD-t?
Figyelt kérdés
van egy hibás m.2 SSD-m, amit ha berakok a gépbe vagy külső ssd adapterrel csatlakoztatok a géphez az azonnal lefagy, nem ismeri fel a gép...lemezkezelő látja, de nem lehet formázni. diskpart nem látja. mivel tudom formázni? vagy kuka?aug. 11. 13:37
1/9 anonim válasza:
Valószínűleg a vezérlője megadta magát.
2/9 anonim válasza:
"csatlakoztatok a géphez az azonnal lefagy --vs-- "lemezkezelő látja"
Ilyen félrevezető adatok alapján sehogy. Képeket mutass ha nem tudod a hibát körülírni..
Lehet csak valaki le jelszavazta.
3/9 A kérdező kommentje:
tessék, itt vannak a képek
a sajátgépben E:/ meghajtó.
a lemezkezelőben ezt adja be, ha formázni, vagy törölni szeretném...
a másik 2 tárhely 1-1db 256gb ssd és m.2 ssd..azokkal semmi gond.
aug. 12. 16:25
4/9 anonim válasza:
Diskpart
Sel disk 2
Clean
Ezután nem jön helyre?
5/9 A kérdező kommentje:
nem. mivel a disk 1 és a 2 az az egyik ssd a másik m.2 ssd azaz az C és D meghajtóm..ami a disk 0 az a hibás m2 amit egy külső olvasóval csatlakoztattam..
aug. 12. 17:34
6/9 A kérdező kommentje:
The disk you specified is not valid.
There is no disk selected.
ezt írja, ha ki akarom választani.
aug. 12. 17:38
7/9 anonim válasza:
Húzzál le minden lemezt kivéve a hibásat. bootolj be egy usb pendriveról egy win telepítőt shift+f10 és ott diskpartban add ki rá a clean-t. Ha abban a slotban nem megy tedd át másikba.
8/9 A kérdező kommentje:
nem lehet megcsinálni. nem látja a telepítő sem..Intel RST Driver is telepítve volt meg minden. win 10 11 stb...semmi nem látja.
aug. 12. 20:43
9/9 anonim válasza:
Én ilyenkor megpróbálnék egy live linux-ról bootolni hátha onnan le lehet formázni. csak tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!