Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A BME-n villamosmérnök BSc...

A BME-n villamosmérnök BSc szakon milyen specifikációjú gépre van szükség?

Figyelt kérdés
Most kezdem ezt a szakot, és nem tudom milyen programokat kell majd futtassak, és ezért nem tudom milyen erős gépre lesz szükségem. Szükség van-e a laptopban dedikált videokártyára, vagy integrált is elég lehet?

aug. 11. 10:54
 1/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

ha cad ot hasznaltok annak eros/nagyon eros gep sem art

kesobbi munkahoz foleg

[link]

aug. 11. 11:21
 2/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

minimumnak ugye egesz gyengenis eleg es 2GB vram is

egy legalja 2050 es vga is joval erosebb es 4GB os szoval

amugysem erdemes irodai office szerias laptopot venni hisz 200 alatt inkabb az lesz

ha meg mar felette veszel vannak VivoBook Pro k is pl. Vagy Latitudek vagy ThinkPadok

aug. 11. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Bármelyik ma kapható megteszi, amelyik nem kifejezetten az energiatakarékossaágra van kihegyezve.

Legalább 16 GB memória legyen benne.

aug. 12. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hogy be akarsz-e járni vagy csak napi 18 órát játszani akarsz..
aug. 12. 19:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Pontosan az a kérdésem, hogy kell-e CAD szoftvereket használni. Játszani nem akarok. A dedikált videokártya csak arra kellene, ha van olyan szoftver amihez kell. Ez a kérdésem lényege, hogy milyen szoftvereket használnak ezen a szakon, és ahhoz szükség van-e dedikált videokártyára, vagy egy integrált is megfelelő. Egyébként már van kinézett gép (Dell XPS 15).
aug. 13. 09:30
 6/6 nhzzhnnhzzhn ***** válasza:
44%
Én is most fogok ugyanott kezdeni, és szerintem csak amiatt nem vennék laptopot, mert kell majd, őszintén szólva nem is tudom elképzelni, hogy első félévben szükség lenne rá. Akkor vegyél, ha nincs egy olyan, amin tudsz jegyzetelni, ppt-t nézni, pdf-et olvasni, böngészni, de ha ilyen van, erősebbre nem ruháznék be.
aug. 16. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!