Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van fejfájásom a nagy...

Miért van fejfájásom a nagy monitortól, ha a kicsitől nincs?

Figyelt kérdés
Az asztali gép monitora 27 collos, 165Hz, 2560x1440 IPS. A laptop 14 collos, 60-120Hz, 3024x1964 Mini-LED. Az asztali villódzásmentes, a laptop nem. Mégis a nagytól fáj a fejem. De csak szövegtől. Játéktól, mozgóképtől nem. Voltam magán és SZTK orvosnál is, természetesen fogalmuk sincs. Abban egyetértettek, hogy fordítva kellene lennie, a kicsitől kellene fájnia a fejemnek, nem a nagyobbtól. Minden ötlet, hasonló tapasztalat érdekel.
aug. 6. 15:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10, Teljes ellentmondásban vagy saját magaddal. Előbb ezt írod:

"Ezt írta valóban. No és honnan lehet ez az információ?

Nem tudjuk igaz? Talán a gyári marketingbullshitben írják hogy megvegye az ember?"

Majd egy nap múlva már ezt írod:

"Sosem vagyok hajlandó kitalálni más gondolatait. Nem pazarlom rá az energiát. Le kell írni."

Tehát tegnap még spekulációkat írsz, még ha kérdés formájában is, vagyis megpróbálod kitalálni a gondolatomat azzal, hogy arra utalsz, a marketingből vettem, hogy a monitor villódzásmentes. Majd ma már írod azt, amit.

Te egy ilyen ember vagy ezek szerint? Lehet, hogy inkább nem is kérdezem.

aug. 7. 20:36
 12/12 Szirty ***** válasza:
0%

Nem próbáltam meg kitalálni a gondolataidat. Egyszerűen felsoroltam néhány lehetséges információforrást hogy rávilágítsak arra miért hagytam figyelmen kívül a kérdésben szereplő "villogásmentes" szót.

Hiszen azt "bárki mondhatja". Tudjuk milyen ez a világ és a marketing az 10000W-os erősítőkkel meg a 20000mAh ceruza akkuval.

Hogy ezt miért kezelted személyes sértésnek azt talán magad sem tudod.

Szerintem nem volt abban semmi olyasmi amire így kellene reagálni.

aug. 8. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!