Miért van fejfájásom a nagy monitortól, ha a kicsitől nincs?
2, figyelj csak:
"Az asztali villódzásmentes, a laptop nem. Mégis a nagytól fáj a fejem."
Ebből melyiket nem értetted?
Szarty, te tényleg olyan vagy, hogy tök mindegy, hogy mit szólsz hozzá, jót vagy baromságot (általában persze baromságot), csak hozzászólhass? Ez valami komplexus?
1, A fényerő dolog az egy jó ötlet lehet.
"2, figyelj csak:"
Figyelek MESTER!
"Az asztali villódzásmentes"
Ezt írta valóban. No és honnan lehet ez az információ?
Nem tudjuk igaz? Talán a gyári marketingbullshitben írják hogy megvegye az ember?
A helyzet az, hogy a LED-es háttérvilágítás a PWM szabályzás miatt bizony villog. Az nem mindegy mekkora frekvenciával és milyen mértékben. Ez pedig okozhatja az említett tüneteket.
Azt nem állítottam hogy ez az oka, de úgy gondolom mindenképp felmerül mint lehetőség.
Mellesleg épp nagyobb fényerőn villog "kevésbé" (a PWM sajátosságai miatt).
"mindegy, hogy mit szólsz hozzá, jót vagy baromságot (általában persze baromságot)"
Most jól megmondta a hülye szrotyinak!
Hova bújjak?
Ott a nickem a hozzászólásaim fölött.
Amennyiben mértéktelenül, elviselhetetlen módon irritál minden esetben amit írok, akkor javaslom hogy NE! olvasd el.
Válaszolnod meg minek? Csak magad égeted ezzel a stílussal. Bár az anonim lepel mindent eltakar... :)
"Négyes, sosem találnád ki"
Sosem vagyok hajlandó kitalálni más gondolatait. Nem pazarlom rá az energiát. Le kell írni.
"a hozzászólásokank nem a mennyisége számít"
Soha nem érdekelt a hozzászólásaim mennyisége. Azt sem tudom mennyi van.
"Te azért nem vitted semmire"
Fogalmad sincs erről. Ez egyszerűen rosszindulatú, gyűlölködő feltételezés a részedről, mert jól esik a lelkednek.
"...internet az egyetlen hely, ahol végre valaki lehetsz"
Nem. Nem az egyetlen. Az internet nincs is közöttük.
" nem vagy képes felfogni ezt sem"
Mindegyikkel tisztában vagyok.
Neked négy alapvető tévedést sikerült egy hozzászólásba integrálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!