Melyik a legjobb videokártya 4070 árában?
4060 Ti, 4070 amit eddig néztem.
Ezek a PCX-nél 200-250e Ft.-ba kerülnek. Maximum 300e Ft.-ig tudok elmenni. 4070 Ti sajnos már túllő ezen árban.
Kérdés még, hogy a 30xx és a 20xx széria hogyan viszonyul a 40xx szériához?
Például ebben a reddit postban a 30xx-as szériát jobbnak állítják be:
Nem értek hozzá, de nekem ez furcsa.
Szóval a megjelölt árkategóriában melyik videokártya lenne a legjobb választás?
Legalább 1x HDMI 2.1 és 2x DP portra van szükségem, ha számít ez valamit.
AMD köszönöm szépen, nem érdekel.
Ez tök jó, hogy linkelitek a használtat, de én nem tudom bevállalni. Ha hiba van vele, akkor kihez küldöm, mit csinálok vele? Magánszemély nem fog nekem cseregaranciát adni.
Továbbra is áll a kérdés.
Egyébként ha már felmerült, akkor ezek a márkák milyen minőséget képviselnek?
Amiket én ismerek és megbízhatónak tartok: ASUS, Gainward, Gigabyte, Zotac.
Palit-al fürödtem már be többször is, mert hangos volt a ventilátora és egy éven belül csapágyas is lett... Háromszor volt garanciáztatva, utána megváltam tőle. Inno3D-t nem ismerem.
Nem kell elkapkodnod kicsit olvasgass a témában. Egy kommentből nem tudsz tisztán látni és a komment lehet elfogult. Sokszor olvasok egymásnak ellentmondó állításokat hardverekkel kapcsolatban még a redditen is. Értékállóság szempontjából már elengedném a 30XX et.
300k környékén új számlával 3év garival egy 4070ti azért szerintem nem rossz vétel.
Ne kommentek, hanem tesztek alapján vásárolj.
A keretedbe 7900XT fér bele, bőven jobb is minden felbontásban, de ha nem akarod eldarálni az egész 300 ezret akkor 200 hoz minél közelebbi 4070 okés vétel.
#8 Nem tudom hogy sikerült azt a kommentet úgy értelmezni, hogy jobbnak állítja be a 3000 szériát? A 4060 az egyetlen amit ott leszóltak, és jó okkal, gyakorlatilag 3060 szintet hoz - nyilván nem rosszabb nála, de alapvetően egy szinten van a két kártya. 4070 is ótvar annak ami, 70 es kategóriában nagyon régóta ahhoz vagyunk szokva, hogy az előző generáció tetejét karcolgató teljesítményt kapunk töredék áron, ez meg a 3080 at is csak érintgeti. Egyértelműen jobb kártya mint a 3070, már csak a több vram miatt is(ami nagyon erősen limitálja a 3070 et), de nyers teljesítményben is.
Egyébként év végén, jövő év elején jön a következő generáció, amit most veszel annak az értéke nagyon hamar rengeteget fog zuhanni, és ezeket a kártyákat is jelentősen olcsóbban tudnád megvenni - nem mondom, hogy ne vegyél most, csak tudj róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!