Szerintetek melyik feladatokra a legjobb ez a gép így 2023-2024-ben?(jelenleg otthoni és irodai dolgokra használom)
Konfig: intel core duo 2*3GHZ
4GB ram
Intel HD integrált videokártya
500GB HDD
Windows 7 Ultimate
Office 2016 Professional Plus
W10-et vagy egy linuxot (linux mint, vagy valamelyik alacsony igényű) raknék rá mindenképp, mert nem lenne rossz egy támogatott rendszer. Utána mehet adománynak rászoruló családokhoz, hogy legyen min házit csinálnia a purgyénak. Bár azt se feltétlenül... felénk már a nem rászorulóknak is osztanak sulis laptopot, most kis celeron procis izét kapott az öcsipöcsi, de új celeron, tehát viszi a youtube 4K-t meg ilyenek, kb 4x gyorsabb, mint a te c2d-d.
Nem igazán értem... mármint gondolom nem próbáltál modernebb gépet, de ezen kínszenvedés már megnyitni egy átlag weblapot is. Vagy nagyon türelmes vagy 😃 én biztosan cseréltem volna már.
Bár gyakorikérdésekhez biztos jó, ez szerencsére bőven átlag alatti oldal, köszönhetően, hogy valahol 15 évvel ezelőtti szinten ragadt. 😃
Tehát lényegében amit tud, arra már cefet gyenge, túl kompromisszumos. Home/fájlszervernek túl nagy a fogyasztása. Közelebb van az elektronikai hulladék státuszhoz, mint bármi máshoz.
Retro értéke semmi. Nem tudok értelmes dolgot neki, mint hogy vagy szenvedsz vele még, vagy megy hulladéknak. Utóbbira szavazok.
"....melyik feladatokra a legjobb ez a gép..."
Hirtelen az ajtó kitámasztó jutott eszembe. Utána rögtön az Üvegtigris című film eggyik mondata. "Alátét, nehezék, ha valaki kérdezi akkor van!" 🤣
Bocsi, nem fikázás akart lenni 😇
Én sem szívesen tartanék ilyet itthon, de ha neked a fent említett feladatokra jó akkor minden rendben, ez úgy másra mint szükség megoldás amúgy sem jó.
Ha nagyon kéne valami budget gép akkor is valami 30.000Ft-os brand PC alá nem szívesen adnám egy 4.gen i5 már nem a világ. Pl:
Ez már körbeugrálja a CoreDuot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!