Valaki segitene ossze dobni egy pc-t?
Tenylegesen segitseget kernek aki csak beszologatni jott az mehet is tovabb koszonom!
Szoval amit el kene birnia:
photoshop, adobe illustrator
jatekok mint: rdr2, ark, sims, gta, lou stb
<beszolasok kezdete>
osszeirni tehat?
es mekkora osszegben?
a megadottakhoz legolcsobban?
<beszolasok vege>
Oké, de mekkora kereted van rá? Mert így azt mondanám, hogy mindenből vedd a legdrágábbat és akkor biztos, hogy jó lesz.
Én annó úgy raktam össze a mostani gépemet, hogy minden hónapban megvettem egy komponest (kb. 50-120eFt/hó), és úgy fél év alatt össze is ált a gép.
"Én annó úgy raktam össze a mostani gépemet, hogy minden hónapban megvettem egy komponest (kb. 50-120eFt/hó), és úgy fél év alatt össze is ált a gép."
Ne haragudj de én nem találom azt hogy a kérdező 1 szóval is említette volna, hogy hátrányos helyzetű így teljesen haszontalan az ideböfögésed.
A kérdésre reflektálva: RDR2, valamint GTA is erőforrásigényes, ha ezeket normálisan akarod játszani egy erősebb dedikált GPU kell, amit nyilván egy jobbfajta alaplap és CPU tud meghajtani, hogy ne legyen bottleneck. Az alábbit javaslom minimum (de ettől találsz erősebbet is, te tudod mennyit szánsz rá):
Tény, hogy nem említette, de a ha végtelen mennyiségű pénz áll a rendelkezésre, akkor mi a nehézség az összerakásban? Nem fogja leolvasztani Paks2-öt, mert véletlenül túl erősre sikeredet.
Egyszerűen mindenből kiválasztja a legdrágábbat, aztán ellenőrzi hogy kompatibilesek-e egymással az alkatrészek csatlakozói, ha nem akkor tovább nézelődik.
#3 nem az hogy hatranyos helyzetu hanem elotte irta mindenbol legjobbat, hogy egy threadtrippert vagy i9 et vegyen futesre az gazdagabbaknak se biztos menne mindennel egyut, mivel ajanlottol joval dragabb
ha 4090Ti Super t vesz lehetoleg kimaxolt rammenyiseggel 64GB minimum
ellenben #2 ezzel az lehet a gond sokszor hogy kifut valami, a penzt jobb felretenni
mert hatrany is lehet, ramnal ssd nel annyira nem
de ha olyan lapot veszel vagy cpu t amit kukazhatsz, vesztesegel eladhatsz hasznaltan mert erdemesebb mast venni vagy nem is tudsz csak mast
vga val is megeshet persze ott max elavult gyenge lesz lehet arban dragabb is volt
de amugy idotallobb dolgoknal lehet ez mint haz meg fentebb emlitettek
pl tap is, de az eppen olyan hogyha valtasok elott megvettel egy regi szabvanyut akkor bankodhattal hogy mar uj szabvanyra van szukseg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!