Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Árverezett ingatlant vennék...

Árverezett ingatlant vennék abban a faluban ahol lakom de nem találok sehol. Van egy oldal ahol ossze gyűjti hogy egy adott faluban vagy városban mely házak vannak elarverezve de nemtalok ilyet sehol. Ha bemegyek az önkormányzathoz ott segítenek?

Figyelt kérdés
Sziasztok árverezett házzal segítenétek?
2021. jún. 29. 16:50
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Illetve az önkormányzathoz ha tudnak segíteni akkor csak bemegyek kinezek az adott hazat és még veszem vagy hogy van ez?

Valaki tapasztalat?

2021. jún. 29. 16:51
 2/12 anonim ***** válasza:
itt megtalálod az árveréseket, kereshetsz településre is [link]
2021. jún. 29. 17:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Néztem már ezt az oldaltis de sajnos itt sem talaltam
2021. jún. 29. 18:21
 4/12 anonim ***** válasza:
mert nincs a városodban árverézre váró ingatlan azért
2021. jún. 29. 18:53
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom azon az oldalon ahol elméletileg falunket dobja ki mik vannak miert dobottki 3 mat is.
2021. jún. 29. 20:03
 6/12 xswerdy ***** válasza:
melyik oldal dobta ki? Nem csak a végrehajtói kar árverez. Ha adótartozás miatt van az árverés, akkor a NAV az illetékes, ha pl. államra szállt örökség, akkor a nemzeti vagyonkezelő. Ezen kívül az önkormányzatok is sok esetben árverésen adnak el ingatlant.
2021. jún. 30. 09:18
 7/12 A kérdező kommentje:
Akkor ha önkormányzathoz bemegyek ott tudok venni? Vagy ottis kuldozgetnek licitálni vagy ez hogyan van?
2021. jún. 30. 17:50
 8/12 xswerdy ***** válasza:
ha az önkormányzatnak van eladó ingatlanja, akkor azt vagy árverésen, vagy pályázati úton adhatja el. Pályázatnál ha hasonló ajánlatok vannak, akkor köztük zárt körben még csinálnak egy versenytárgyalást.
2021. júl. 1. 10:58
 9/12 A kérdező kommentje:
Ertem de ha gondolom bemegyek ugyis elmagyaeazzak nem?
2021. júl. 1. 12:05
 10/12 A kérdező kommentje:
Gondolom ha en pályázók rá egyedül akkor megnyerhetem nem? Meg egy ilyennek mennyi az idő meg megnyerem a pályazatot?
2021. júl. 1. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!