Melyik UltraWide monitor lehet a legjobb választás 150.000-200.000 forintig?
Vegyes családi felhasználáshoz, vagyis játékhoz is.
Ilyesmi adatokkal gondolkodunk: Képátló: 34 inch Képarány: 21:9 Felbontás: 3440 x 1440
Görbület tekintetében fogalmunk nincs, melyik lenne megfelelő. (?)
Milyen csatlakozással rendelkezzen, melyik a jobb megoldás? (olvastam egy cikkben nem mindegy, mert különben nem használható ki a maximális felbontás, képminőség. Ebben a tekintetben a videókártya - monitor kompatibilitás sem mindegy. ASUS GeForce RTX 4060 Ti Dual OC 8GB GDDR6 128bit van tervben egyenlőre.)
(Nem utolsó szempont a garanciaidő, illetve, hogy olyan cégnél legyen készleten, amelynél később lehet érvényesíteni a garanciát, ha probléma lenne.)
A vegyes felhasználás miatt írtam, nemigen fogjuk együtt nézni. Áruházi megtekintés, kipróbálás után nagyon tetszik az ívelt UltraWide monitor.
Alapvetően gondolkodunk asztali gép és laptom között. Eddig egy 17"-os notebookom volt, de szinte soha nem vittem sehová. Így visszatérnék az asztali gépekhez, hiszen előtte mindig azok voltak. Nejemnek van egy ezer éves laptopja, ezt használjuk most. (amíg még megy, mert már alig bírja)
Műszaki cikk vásárlásnál nehéz a döntés, mert legtöbb terméknél kevés értelmes értékelés van, ráadásul a legtöbb kap hideget meleget egyaránt. Megtetszett egy Dell UltraWide monitor, ám sokan írják elmosódik a kép gyors mozgásnál, LG hasonlókat kapott. Jelenleg többek között tetszik a SAMSUNG Odyssey G5, ASUS TUF tetszenek. A bőség zavara van sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!