1/7 A kérdező kommentje:
Gondolom a tuf a 100% sRgb miatt, de akkor mindegy, már kiírtam a kérdést, későn vettem észre.
2024. jún. 15. 23:48
2/7 anonim válasza:
[link] - én ezt vennem a te helyedben,de egyébként ha csak a fent említett 2 laptop játszik én akkor is a lenovot valsztanam a zen4-és cpu miatt(sokkal erősebb,fejlettebb)
3/7 A kérdező kommentje:
Ahogy látod fontos a 2000gb ssd. :)
2024. jún. 16. 02:58
4/7 Közveszélyes Kontár válasza:
eros kulonbseg van 4050 es 4060 kozt
ezen tipusokban van 2db M2 foglalat vagyis tudod boviteni ssd vel
illetve tudod cserelni is ha bolt ugy nem adna, bar meg kell nezni vannak helyek ahol lehet nagyobbat kerni lehet digin is
Jo persze plusz penz
de ha jatek a szempont akkor a vga a szempont nem az ssd
vagy ezt meg kellett voln emlitened hogy te igy macera nelkul minimum 2GB ssd st akarsz akar mas karara is
5/7 anonim válasza:
Ritkán értek egyet Közveszélyes barátunkkal, de elég nagy a különbség a két videokártya között. És játékra szinte mindig az a szűk keresztmetszet laptop esetén és az nem bővíthető.
Az RTX4060 nagyjából mindent visz értelmes grafikán, elfogadható FPS számmal.
400.000-be 1TB-vel fér be a gép.
A 2TB-s verziója 430.000Ft.
6/7 A kérdező kommentje:
A kijelző sem cserélhető, és nekem fontos, hogy mit látok, mert már volt 45% ntsc, ezért a 100% sRgb lefedettség a minimum, ezért is említettem meg. A játékok amihez kell, ahhoz nem kell a 4060, cs2, warzon.
2024. jún. 17. 00:20
7/7 anonim válasza:
[link] - van szinten 400 ezerert 4060-as es 100srgb ha neked az kell,en mindig azt mondom hogy laptopnal cpu es gpu elvezzen prioritast ram ssd bovitheto ha neked tobb kell.Egyebkent a linkelt laptopok sem rosszak csak van toluk jobb alternativa! De a hasznalt piacon is vannak jo alternativak pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!