Miért árulják még mindig 40-50 extrém esetben 60 ezer környékén a használt I7 7700K processzorokat?
Nem értem a kérdésedet. A hardveraprón 30-40 körül mennek. "K"-t is lehet 41-ért venni.
Nem a Marketplace-es csalók között kell keresgélni.
Bár szerintem ezek is túl vannak árazva.
Ez az Intel K kultusz. Nem kell vele foglalkozni.
Felmész a kedvenc webshopodba és veszel 12400f-et vagy ha Ryzen-t szeretnél akkor azt.
Pláne, ha hozzá vesszük, hogy még win11-re se jó (igen Rufus-szal felmegy) de 50-65K-ért kínlódjon az öreganyja vele🤣
Ez volt a foglalat csúcsa, az mindig megdobja az árat. Nyilván ár-teljesítmény arányban borzalmas egy 39 ezer forintos 7700K, amikor egy szaros Ryzen 5 4500 is röhögve állva hagyja újonnan is, sokkal olcsóbban, aminek a platformja ráadásul javában fejleszthető később. Win 11 támogatásról meg akkor nem is beszéltünk.
Én személy szerint mindenkit lebeszélnék arról, hogy a régi 1151_V1 vasba még komoly pénzt fektessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!