Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért árulják még mindig...

Miért árulják még mindig 40-50 extrém esetben 60 ezer környékén a használt I7 7700K processzorokat?

Figyelt kérdés
Napokban akartam volna venni egyet a gépembe hogy lecseréljem a jelengi i5 7500-at de mikor a helyszínen 30 max 35 ezret kínáltam az eladónak, enyhe túlzással habzó szájjal közölte velem hogy minimum 65 ezret ér az a 7700k processzor, viszont akkor már picit kipótolom azt az összeget és új alaplap és Ryzen proci kijönne az árából, de akik nálam hozzáértőbbek elmagyaráznák hogy mi miatt van aranyáron egy sima 7700 vagy egy 7700k?
júl. 2. 06:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdésedet. A hardveraprón 30-40 körül mennek. "K"-t is lehet 41-ért venni.

[link]

Nem a Marketplace-es csalók között kell keresgélni.

Bár szerintem ezek is túl vannak árazva.

júl. 2. 06:38
 2/4 Gugu Gabor ***** válasza:
Lehet én maradtam le valamiről, de utoljára (pár éve) amikor használt hardwaret adtam el vagy vettem az volt a szokás hogy eleve le írtuk a hírddetésben hogy 10000 vagy 100000
júl. 2. 07:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez az Intel K kultusz. Nem kell vele foglalkozni.

Felmész a kedvenc webshopodba és veszel 12400f-et vagy ha Ryzen-t szeretnél akkor azt.

[link]

Pláne, ha hozzá vesszük, hogy még win11-re se jó (igen Rufus-szal felmegy) de 50-65K-ért kínlódjon az öreganyja vele🤣

júl. 2. 07:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez volt a foglalat csúcsa, az mindig megdobja az árat. Nyilván ár-teljesítmény arányban borzalmas egy 39 ezer forintos 7700K, amikor egy szaros Ryzen 5 4500 is röhögve állva hagyja újonnan is, sokkal olcsóbban, aminek a platformja ráadásul javában fejleszthető később. Win 11 támogatásról meg akkor nem is beszéltünk.

Én személy szerint mindenkit lebeszélnék arról, hogy a régi 1151_V1 vasba még komoly pénzt fektessen.

júl. 2. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!