Szeretnék PC-t erősíteni vagy esetleg vásárolni de nem tudom, hogy melyik érné meg jobban ?
Az erősítés vagy vásárlás célja: Jobban futtassa a régebbi/újabb játékokat (pl: FC24, Fortnite, Dark Souls 3 stb..)
Továbbá még szeretnék dolgozni is a gépen.
A config:
-Alaplap: GIGABYTE GA-B250M-D2V
-Tápegység: Segotep SG-D600SCR 600W
-Processzor: Intel Core i5-7400 4-Core 3GHz LGA1151
-Videokártya: Geforce GTX 1050 ti 4gb gddr5
-Memória: 1db ddr4-es ram van benne ami 8GB-os
-Processzor hűtő: Thermaltake UX100 (az rgb-s)
Ezt a gépet 2017-ben építettem és azóta nagyszerűen működik, rendszeresen volt pasztázva, takarítva, a processzor hűtőt 1 éve cseréltem le, addig azt használtam amit adtak az i5-höz.
Szeretnék egy erősebb PC-t, de nem tudom, hogy megérné-e a régit erősíteni mert azért mégis csak egy 17-es gépről beszélünk, lehet egy teljesen új configal jobban járnék de sajnos még gépépítésben nagy tapasztalatom nincs. Nem tudom, hogy a hardverek meddig bírják, úgymond meddig tudják nyújtani a maximumukat és mikor kezdenek el lejjebb adni.
Szerintetek melyik érné meg jobban ? Kérlek világosítsatok fel, legfőképpen tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Válaszotokat előre is köszönöm.
Nem igazán éri meg rákölteni proci csere, akkor már új lap (ebbe a lapba nincs jobb ami pénzt érne) videokártya öreg/gyenge.
Sajnos jól látod eljárt felette az idő.
Ez is jól bírta 7 évet nyúztad, pedig új korában is egy jó közepes gép volt.
Keret függő, hogy mennyit szánsz az újra
-i5 12400f/R5 5600 processzor
-16 vagy 32GB Ram
-Rtx4060/Rx7600 videokártya
Kb itt kezdődik a modern gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!