Van ennél a tápnál jobb opció ezen az áron?
Figyelt kérdés
1 hónap keresgélés után végűl ő rá esett a választásom: (még nem rendeltem meg)
Szerintettek?: [link]
750w ra szüksélgem van és a keretem sem több mint ennek az ára max 2-3ezer ft még max max max
Procim r7 7700x
vga: rtx 4080 super
2024. jún. 17. 09:34
2/5 A kérdező kommentje:
Nem kötekedésből de ez a táp nem jobb, szó szerint ugyan az...
Amit én néztem az egyébként egy Seasonic ribrendelve. Minden kapacitor japó (tudtommal Nichicon), a tervezés és építés Seasonic. Szóval atomstabil, 10 év gyártói garival.
10 év garanciával ezekre meg 3 és 5 év
2024. jún. 17. 10:22
3/5 anonim válasza:
Ez egy iránymutató minőségbesorolás lista.
B12 750W olcsóbban hozza ezt a tier B minőségszintet, így ár/értékben jobb.
4/5 A kérdező kommentje:
Kérlek magyarázd el a tudatlannak (nekem) hogy mik ezek a tier ek? Bronz gold platinum stb mivel is jobb egy platinum mint egy gold? kevesebb áram megy pocsékba? vagy Tartósabbak a kapacitorok? :))
2024. jún. 17. 11:15
5/5 anonim válasza:
Alapvetően ha szükségem van tápra, vagy ismerősi, baráti körben, akkor én is mindig a fent említett tier list-ből indulok ki. Miért? Mert ez egy besorolás valós tesztek alapján. Nem mai történet, már jó rég óta megy, és aktívan frissítik, fontos "kisbetűs" infókkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!