Nincs ésszerű RTX-es VGA opció 1440p-re?
Felújítottam a gépem, már csak a VGA van hátra
Vártam nagyon a 7900XTX-et, de ray tracingben eléggé levan maradva még mindig az nvidiától és ha már az ember ennyi pénzt kiad akkor jó lenne kihasználni pár évig a ray tracinget képfeljavító megoldások nélkül legalább 60 fps-be
A 4090 felejtős, a 4080 TUF pedig 1560 euró. A 7900XTX esetleg alternatíva képjavító megoldással de az meg kitudja mikor elérhető.
Teljesen agyrém a felsőkategória VGA
Elolvastad a kérdést? :) vagy legalább a címet?
Kipanaszkodtad magad?
Van ésszerű VGA, csak nem a te pénztárcádhgoz...
Az RTX4080 sz@r és drága, a 4090 jó de még drágább, az AMD kártyák pedig nem remekelnek RTben. Akkor mi maradt az előző generáción kívül? Veszel egy használt RTX3090-et annyival olcsóbban amennyivel kevesebbet tud és kész.
Vagy nem is kérdezni akartál, hanem csak nyafogni? :D
De hogy lehetne ésszerűnek nevezni olyan kártyákat amiket az átlag gamer képtelen megfizetni?
A 4080 minden idők egyik legrosszabb ár/érték arányú kártyája valaha, minden ezzel foglalkozó hozzáértő végigköpködte megjelenéskor. Akkor biztos, hogy csak az én pénztárcámmal van baj?
Az ár érték arány független a pénztárcától, olcsó kártya is lehet rossz ár/érték arányú.
"De hogy lehetne ésszerűnek nevezni olyan kártyákat amiket az átlag gamer képtelen megfizetni?"
A high-end kártyák sosem voltak az átlag gamer játékszerei. A BMW 730d is rossz, mert az átlag melós nem tudja megfizetni?
A 7900XTX mrsp-je 999$ ha jól emlékszem és te magad írtad hogy ray tracingben ez is eléggé le van maradva az RTX4080-tól ( amit a tesztek is igazolnak). Ennek tükrében mennyiért kellene adnia az nvidiának azt a prémium termékét amit a konkurencia meg sem tud közelíteni?
Ne írjuk már át a közgazdaságtant, csak mert te sokallod az árát.
7
neked fingod sincs mit jelent az átlag játékos. Ajánlom megtekintésre például a steamet, ahol van statisztika az átlag konfigurációról amiből kilehet indulni
De segítek neked, mert láthatóan fogalmad sincs a dolgokról de gondoltál hozzászólsz:
RTX 3090 - 0.51%
RX 6900 XT - 0.21%
A játékosok 0.72%-a rendelkezett decemberben ezen top videókártyákkal. A 4080/4090 még kevesebb lesz majd, te ezt nevezed többségnek? te miről beszélsz?
8
Azért 650 ezer forintot lehet sokallni egy 4080-ért, pár éve a 2080-at vettem 300 ezer forintért.
Ti meg itt játszátok az agyatokat holott lefogadom egyikőtöknek sincs jobbja egy ezeréves gtx 1080-nál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!