Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Telekom Speedport W724V...

Telekom Speedport W724V router/modemen van a PPPoE Passthrough opció. Ha beállítom, akkor azzal a router funkció megszűnik, de vissza tudom kapcsolni, vagy a szolgáltatót kell hívni?

Figyelt kérdés
A lényeg tönkre ment a router ami rá volt dugva és gyorsan kellett net, ezért bekapcsoltattuk a router funkciót, most viszont veszünk új routert, mert nem tud pár dolgot, de akkor vissza kéne csinálni. Meg tudom ezt oldani a szolgáltató nélkül, és ha nem jön össze, akkor vissza tudom csinálni?
2022. jún. 20. 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen. Ugyanaz a címe mint szokásos esetben (192.168.1.254 vagy .1.1) csak nem oszt dhcp-t, igy fix ip-s géppel kell csatlakozni. A webes felületen visszakapcsolod.
2022. jún. 20. 09:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Tehát, ha jól értem, csak a PPPoE szabványú forgalom elkülönítve továbbítódik, nem kerül "feldolgozásra", de a több, marad ahogy volt, ezért elérhető marad úgy.
2022. jún. 20. 10:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. jún. 20. 10:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Sajnos valami nem oké:

telekom router/modemen

PPPoE passtrough

IP visszaállítva 192.168.1.254-re 192.168.1.1-ről ami routerként működés miatt kellett (és rácsatlakozva fix ip-vel látszódik)

A kimenő kábel bekötve új router WAN portjára (tplink c54)

PPPoE login beállítva.

IP 192.168.1.1 -re beállítva

Ennek így mennie kéne, ugye?

2022. jún. 21. 08:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Lehet csak annyi a baj, hogy kellett volna még egy router és modem kihuz/bedug..
2022. jún. 21. 08:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!