Nincs ésszerű RTX-es VGA opció 1440p-re?
Felújítottam a gépem, már csak a VGA van hátra
Vártam nagyon a 7900XTX-et, de ray tracingben eléggé levan maradva még mindig az nvidiától és ha már az ember ennyi pénzt kiad akkor jó lenne kihasználni pár évig a ray tracinget képfeljavító megoldások nélkül legalább 60 fps-be
A 4090 felejtős, a 4080 TUF pedig 1560 euró. A 7900XTX esetleg alternatíva képjavító megoldással de az meg kitudja mikor elérhető.
Teljesen agyrém a felsőkategória VGA
A top kàrtyàk egyébként is inkább már 4k-ra vannak, persze ha FPS huszàrkodni akarsz akkor jó a 1440p.
De ha sokallod az árát akkor vagy lemondassz az Nvidia RT-jéről (amúgy nem értem miért akkora durranás az Rt, szerintem eléggé melléfogás de oké), és marad az AMD vagy ugrást egy generációt vissza, vagy megvárod a következő Nvidia gen-t és hogy lemenjenek a mostaniak àrai.
Az a 0,5% tudod mit jelent? Hogy legalább 100.000 ember ha nem több használ 3090-nt.
Mármint Steam-en. Aminek a statisztikája hagy némi kívánni valót, mivel az ezer éves szar laptop IGP-ket is beleszámolja a statisztikákba.
(ja és jelenleg egy 3080 van a gépemben 12700K mellett).
"Azért 650 ezer forintot lehet sokallni egy 4080-ért, pár éve a 2080-at vettem 300 ezer forintért."
Azóta eltelt pár év, odakint is volt infláció, a fejlesztés sem ingyenes, a részvényesek osztalékot akarnak plusz a forint is gyengült több mint 20%-ot.
Te a kiflit is annyiért veszed mint 10 éve? :D
12
A 2080-al én sem használtam sokat mert iszonyat levitte az fps-t és többnyire nem sokat adott hozzá a látványhoz de azóta megjelent pár játék ahol tényleg szembetűnő ha bekapcsolod az rtx-et
15
Ember, ne vergődj már. Előbb benyögöd, hogy a többség top videókártyával nyomul aztán mikor a képedbe nyomom a statisztikát még a 0.5%-ot is megpróbálod felnagyítani
Továbbra sem vagy tisztában az átlag fogalmával, gyere vissza később ha okosodtál a témában.
Mellélőttél, mert a 15-ös nem én vagyok. Én a 13 vagyok, de akkor megpróbálom érthetően közölni veled: a 4080, 4090 stb kártyáknak nem te vagy a célcsoportja.
Van akinek az S osztály az átlag, mert megteheti.... Vannak olyan emberek akiknek ez az átlag szint, vagy épp VGA-k nál a fél+ misi az átlag.
Ha ezt nem tudod elfogadni, hogy nem te vagy a célcsoportjuk, azzal nem tudunk mit ekzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!