Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Be quiet venti zaj?

Be quiet venti zaj?

Figyelt kérdés
Egy pure rock 2 hűtőre tettem 2db silent wings 4 pro ventit. Na alapból ezen pure wings 2 van 1db. Most van egy furcsa sípoló zaja. Elv amiatt hogy az egyik venti fújja a másikat. Külön külön csendben vannak. Vegyem le a hátsó ventit róla?
2024. jún. 16. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha külön-külön csendesek, akkor biztosan a turbulens légáramlatok okozzák a bajt.

Leveheted a hátsót. Sokat úgysem tesz hozzá hőmérsékletileg. Inkább a ház szellőzésére használd fel.

2024. jún. 16. 19:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Oksa köszi. Akkor jól sejtettem hogy áramlástani gond lesz. Köszi!
2024. jún. 16. 19:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Levettem a hátsó ventit és 8 fokkal melegebb alapjáraton a proci, terhelésen pedig 6-8 fokkal. 5800x3d az alany alul feszelve - 0.125000mV-al. Ha nem megy tönkre a ettől egyik venti sem akkor inkább vissza tenném.
2024. jún. 20. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!