Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vízhűtés: ez így megoldható?...

BeerHunter kérdése:

Vízhűtés: ez így megoldható? (képpel)

Figyelt kérdés

Így gondolnám megoldani: [link]

A torony: [link]

Jó lesz ez így, vagy másképp kéne megoldanom?

2010. okt. 27. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Nagyon leegyszerűsíted a dolgokat. Ezzel inkább bízz meg egy szakembert
2010. okt. 27. 18:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem leegyszerűsíti, hanem nem jó a kör.A pumpa után: prociba be, onnan a kimenő ág a video kártya bemenőre, majd ennek a kimenő része vissza a tartályba.Amúgy jó lesz így.Mindig a legmelegebb részt kell előre kötni, szal nálad a video kártya legyen az első bekötési pont.Utána proci, chipset, vinyó, stb...
2010. okt. 27. 18:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez lemaradt az előzőből

[link]

2010. okt. 27. 18:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem. Nagyon szépen köszönöm! Azért gondoltam így, mert így a procihoz is friss, hideg víz jutna. Ilyen egyébként nincs is?
2010. okt. 27. 23:36
 5/9 anonim ***** válasza:
35%
A bal oldali "tornyot" mi szerint rajzoltad? Olyan más valamire emlékeztet. Anyuka nem tette el vissza a fiókba?
2010. okt. 28. 07:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Az, hogy paraszt vagy, a te dolgod. De hogy reklámozod is...
2010. okt. 28. 08:15
 7/9 anonim ***** válasza:

A rajzos válaszoló vagyok :)

Szerintem nincs, mivel a nyomásnak egy körbe kell mennie, hogy ne vesszen el az erő.Ez a passzív hűtős dolog meg nem tudom mennyire jó.Lehet célszerűbb egy dupla radis dupla ventis cuccot nézned hozzá.Árban is jobban jönnél ki, és nem olyan hangos ám az.

2010. okt. 28. 11:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Ismét lemaradt valami.A vastag csövet vedd meg a rendszerhez!
2010. okt. 28. 11:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem. A tornyot mindennel együtt 8ért meg tudom venni, azért gondolkoztam ebben:) Köszi szépen!
2010. okt. 28. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!