BeerHunter kérdése:
Vízhűtés: ez így megoldható? (képpel)
Figyelt kérdés
Így gondolnám megoldani: [link]
A torony: [link]
Jó lesz ez így, vagy másképp kéne megoldanom?
2010. okt. 27. 17:22
1/9 anonim 

válasza:

Nagyon leegyszerűsíted a dolgokat. Ezzel inkább bízz meg egy szakembert
2/9 anonim 

válasza:

Nem leegyszerűsíti, hanem nem jó a kör.A pumpa után: prociba be, onnan a kimenő ág a video kártya bemenőre, majd ennek a kimenő része vissza a tartályba.Amúgy jó lesz így.Mindig a legmelegebb részt kell előre kötni, szal nálad a video kártya legyen az első bekötési pont.Utána proci, chipset, vinyó, stb...
4/9 A kérdező kommentje:
Értem. Nagyon szépen köszönöm! Azért gondoltam így, mert így a procihoz is friss, hideg víz jutna. Ilyen egyébként nincs is?
2010. okt. 27. 23:36
5/9 anonim 

válasza:

A bal oldali "tornyot" mi szerint rajzoltad? Olyan más valamire emlékeztet. Anyuka nem tette el vissza a fiókba?
6/9 A kérdező kommentje:
Az, hogy paraszt vagy, a te dolgod. De hogy reklámozod is...
2010. okt. 28. 08:15
7/9 anonim 

válasza:

A rajzos válaszoló vagyok :)
Szerintem nincs, mivel a nyomásnak egy körbe kell mennie, hogy ne vesszen el az erő.Ez a passzív hűtős dolog meg nem tudom mennyire jó.Lehet célszerűbb egy dupla radis dupla ventis cuccot nézned hozzá.Árban is jobban jönnél ki, és nem olyan hangos ám az.
8/9 anonim 

válasza:

Ismét lemaradt valami.A vastag csövet vedd meg a rendszerhez!
9/9 A kérdező kommentje:
Értem. A tornyot mindennel együtt 8ért meg tudom venni, azért gondolkoztam ebben:) Köszi szépen!
2010. okt. 28. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!