Megoldható lenne ez a gépemmel? (Lent! )
Alaplapom típusa: Fujitsu Siemens D 1562
Ennek ha jól tudom 4 RAM foglalata van és kezlni tudja őket dualba itt is az első kérdés: 4 Egyforma ramot tud kezelni úgy hogy 1-2 dual 3-4 dual?
ha jól tudom akkor van rajta két foglalat amibe a winchester kábele megy (nem a tápbó hanem az alaplapból a vinyóba) 2. kérdés: tudok 3 vinyót belerakni? mert van olyan kábelem itthon ami vinyóba meg és 2 csatlakozó van rajta
utolsó kérdés: Mekkora RAmot kezel amx és mekkora videokártyát. Azt tudom hogy ddr1 es ram való bele és hogy az eredeti vidkártyája 256 MB s volt most 128 MB van benne eredeti: Nvidia GForce 6150LE (ez még kapható? ha igen kb mennyibe kerül? ) VAgy esetleg kezeli ez a más fajtát is csak 256 MB s legyen?
Erre nagyon fölösleges költeni(!)
Ma a legtöbb IGP veri a 6150et..
60-70ért már kapsz értelmes gépet..
Ha meg komolyabban akarsz játszani 120ból kijön..
De egy Llano 95ből megoldható és azon az új játékok is elfutkosnak..
Nem akarok új gépet venni -.-
annyim nincs rá
nekem megfelelne 1 GB rammal vagy 2 GB vel és 256 os vidkártyával játékhoz tökéletes.
Itt egy belépő szintű PC:
SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ
MSI 760GM-P23 (FX)
GIGABYTE GZ-PB Fekete 420W
AMD Athlon II X2 250 3.00GHz AM3 BOX
KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz
NEC AD-5260S Fekete
Összesen: 57.368 Ft
-.-
nincs annyim nem érted?
ha lenne akk már egyik boltba lennék -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!