Gyári hibás lenne a tápegység?
Figyelt kérdés
Vásároltam egy Akyga Pro 650W nevü tápegységet, a cpu, alaplap, GPU kábeleit összedugtam, de utána vettem észre, hogy a tápegység főkapcsolóját nem tudom felkapcsolni, vissza leugrik, mintha rossz lenne a rugó benne. Nem is kattan amikor feltolom, ha úgy tartom felnyomva akkor sem kapcsol be.
Házilag ezzel tudok valamit kezdeni, vagy gariztassam? Sajnos a 15 napon túl mentem, kb 1 hónapja vásároltam.
2024. márc. 17. 18:36
11/12 A kérdező kommentje:
Na én nem gondoltam volna, hogy egy "szakértő" eladja az ócska terméket. Tudom hogy azt is el kell adnia valahogy, de még kipróbálni se tudtam milyen.
Az fps már nem emlékszek mennyi volt, 30-35 körül ezt az akigát 23 ezerért vettem.
2024. márc. 17. 20:31
12/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!