Sata vinyóról hogytudok úgy bootolni hogy mellette van 1 másik pata is?
Figyelt kérdés
Asus p5qpl-am alaplap2010. okt. 25. 16:41
11/18 A kérdező kommentje:
én raktam újra és nemvolt benne tudom hogy 2 vinyó van benne :D
2010. okt. 25. 17:20
13/18 P.O.C. válasza:
Még az jutott eszembe, hogy ha a SATA -ra akarsz rendszert rakni, akkor a telepítés idejére húzd le a PATA -st.
Majd dugd vissza, és utána állítsd be a prioritást.
14/18 Jenci válasza:
De nincs külön rakva a rendszerindító partíció és az op-rendszer?Ezt kérdezzük itt tőled.Mert ha külön van,akkor kell mindkét vinyó,ha pedig nincs,akkor ahogy az előző válaszoló is mondta,tedd újra a win7-et de húzd le előtte a PATA vinyót.
15/18 A kérdező kommentje:
ígyvolt felrakva mert nem akartam több pata t de most betelt a sata s vinyó és megint beszeretném rakni a pata sat
2010. okt. 25. 18:29
16/18 P.O.C. válasza:
A csatlakoztatva van mindkét vinyó, akkor a BIOS-ban látszik?
17/18 A kérdező kommentje:
csak a sata s dolgok látszanak
2010. okt. 26. 14:37
18/18 P.O.C. válasza:
Az baj, akkor valamit rosszul csatlakoztattál illetve jumper -eltél. Ezen kívül kábel szakadás, vagy eleve hibás a P-ATA -s vinyód
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!