Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért választ le a külső...

Miért választ le a külső vinyóról? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy 400GB- os külső 3,5" winchesterem. Kapcsolóval van ellátva, ha bekapcsolom sokszor betölti a vinyót, de hamarosan ledob, majd újra betölti behozom a mappáját újra ledob és így ismétlődik. Van amikor jól működik, de sokszor nem és zavaró. Hogy lehetne megcsinálni vagy egyáltalán miért lehet?
2011. márc. 27. 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a külső rack tápjára gyanakodok. Egy ismerősöm járt hasonlóan. Érdemes kimérni, hogy megvannak-e a feszültségek, nem ingadozik-e. Persze terhelés alatt lenne célszerű. Ha valaki ért hozzá, párszáz forintért javtható.
2011. márc. 27. 15:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem mobilrack, hanem külső tok, usb csatlakozós.
2011. márc. 27. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Külső rack-et írtam, nekem is van 2db 3,5-ös. Mindkettőnek van tápja. Van egy 2,5-ösöm is, notivinyóval, ahhoz nem kell táp. Notivinyónak elég 5V, a 3,5-ösöknek kell a 12V.

Szóval a külső rack tápjára gondoltam. Lehet már gyengül és ezért veszíti el a kapcsolatot a géppel.

2011. márc. 27. 18:39
 4/5 A kérdező kommentje:
ja akkor bocsi, hát de ha azt megmérem tartok, hogy megsimogat a 220.. de azt se mindegy mikor mérném, mert nem mindig dobál le. Én arra gondoltam, hogy tele van az usb hátul és levan terhelve, mert már volt olyan, hogy valamit kikellett húznom, hogy müködjön a másik.
2011. márc. 27. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Akár az is előfordulhat, de a saját tápos rack-elnél nem szokása. Nekem a 2,5ös szokott kattogni vagy leállni ha kevés neki. Ezért is van 2 usb rajta, és ha mindkettőt bedugom, akkor nem áll le. A táp rack feléhez csatlakoztatható oldalán nem lesz 220. Csak 5V és 12V. Jobb esetben.
2011. márc. 27. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!