Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » USB portok: első/hátsó is...

USB portok: első/hátsó is eszközöket eldobálja, oka?

Figyelt kérdés

Ha azt tapasztalom akár pendrive, akár külső HDD-k esetén, hogy a csatlakozás pillanatában eldobja az USB port, annak mi lehet az oka?

Nem az eszközök a hibásak, mert más gép esetén nem történik ez.

A gép hátulján lévő USB portok esetén is jelentkezik már ez a probléma.

Windows 10, semmit sem telepítettem az elmúlt időszakban.

MSI B450 típusú alaplap.

márc. 3. 08:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Viszont ilyenkor kérdés mi okozta ezt, és még mi mehet tönkre. Pl: hibás egér miatt, rossz táp , alaplap kezd tönkremenni..?

Szóval én lehet inkább alaplapot cserélnék, ha van rá keretem és a cpu kompatibilis és jó lenne bele később újabb generációs cpu is.

De én csak a saját nevemben beszélek.

márc. 19. 09:51
 12/14 A kérdező kommentje:

Hibás egér miatt nem mehet tönkre alaplap, mert az egér nem ad le feszültséget, hogy meg tudjon hibásodni, ha meg zárlatos lenne, akkor gondolom tápegység valamit tenne.

Egyébként a 2 hátlapi USB 2.0 pont érzékel, sajnos pont az USB 3.0 portok esetén jelentkezik az, hogy vagy nem érzékelnek, vagy fél másodperc múlva eldobják az eszközt. Egy csatlakoztatási és egy eldobási hangjelzés hallható.

márc. 19. 10:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha a 2.0-s usb jó,akkor ott driver hiba lesz. Az alaplap oldaláról töltsd le a drivert hozzá,hátha. A windows-os nem jó.
márc. 19. 19:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Le van töltve és - mint írtam - Linux alatt is csinálja.
márc. 19. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!