Router LAN portjába dugott másik router LANjaira csatlakoztatott eszközöket hogyan lehet elérni az első routerbe kötött gépekről?
FTP-t egy NAS-sel.
Forwardingnál beállítottam a NAS IP-jét, 21 es portot és így szeretnék csatlakozni rá FTPről: IPcím:21
>>Kapcsolathívási hibát dob ki.
Ne felejtsd el a tűzfalakat kikapcsolni.Nálam az kavart be egyszer.A vírusírtó tűzfalát is kapcsold ki és ha jól tudom akkor talán a router tűzfalát is ki kell kapcsolni de ebben nem vagyok biztos.Lehet még NAS-nál is be kell állítani valamit,hogy milyen fajta kapcsolatot akarsz látrehozni,nem tudom még sosem használtam NAS-t,szerintem jobb lenne ha például a WinFTP-t használnád vagy a Filezillát
Egyébként milyen routered van?Mik vannak rajta?Mert van amin nincs Port Forward,hanem csak Virtual Server vagy Port Triggering,nem mindegy hogy mit hova írsz be
TP LINK TL-WR 841N
Forwarding > Virtual server menüpont alatt csináltam.
A gépen a tűzfal és a vírusírtó ki volt kapcsolva, most megpróbáltam a routerét is és így se jó :S
De hülye vagyok hogy ezt nem vettem észre
Címként a router külső oldalát add meg,ne a NAS szerverét,mert a router majd úgyis átirányítja a NAS-hoz
köszönöm, sikerült minden !
örök hála :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!