Miért nem szoktak a gamer pc-kben a videokártya mögött, hátul feltenni egy ventit ami kifújja a levegőt? Tényleg érdekel a válasz, lehet van oka csak nem tudok róla.
Figyelt kérdés
Elég melegedős a videokártyám. A házat 4 ventivel adták. 3 befúj, egy a procinál ki.
Nekem úgy tűnik, így minden levegő a procin megy át, a videokártya meg csak keringeti a levegőt.
Nem értek hozzá. Néztem ma gamer konfigokat és szinte mindig így van. Miért van ez?
Most nem vagyok otthon. Hirtelen azt sem tudom el férne-e egy venti a kártya mögött. Most vettem a gépházat. Szerintem elférne.
Tényleg elgondolkodtam hogy talán nem véletlen nem szoktak ida ventit rakni. De ha okkal, akkor mi az?
Előre is köszönöm a választ. ☺️
#videokártya #160k-banszeretnékSouthParkotnézni
2024. febr. 29. 22:21
11/11 anonim válasza:
RX580 az nem melegedős. Azt hittem már valami 300W+ kártyáról van szó. 4 házventi simán kicseréli a levegőt neki. Még 2 is.
Itt más gond van. Takarítás-újrapasztázás kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!