Kék halált kapok minden indításkor frissen telepített windowsnál is ati2dvag hibára, próbáltam már frissíteni a drivert régit is feltenni de ugyanúgy BSOD mi lehet a gond?
Pedig ez a videokártya driver-e ati2dvag.dll. elavult videokártyához egy új drivert telepítesz akkor is ez lesz.
Vakard le a videokártya driver-t, szerezz be egy videokártyádhoz megfelelőt.
Vagy
(csökkentet mód hálózattal)
töltsd le a dll-t Pl.:
Másold be a system32 mappába És regisztráld a gépen.
Futtatásba (vagy parancssorba):
“regsvr32 ati2dvag.dll”
Ez utóbbi csak kerülő megoldás...
Az ATI Driver -nek szüksége van a .netFramework -ra (dotnetfx), telepítsd fel ami kell neki, ha jól emlékszem a 2.2 -es verziót ígényli.
Ettől még lehet fizikai (alaplapi,táp...) hiba is, de ez csak beméréssel szervízben lehet megmondani.
Azon gépeknél is előfordul, melyek húzva vannak és nem megfelelő az órajel a VGA-nak.
Állítsd alapbeállításokra a BIOS-t.
Csak azért gondoltam, mert az ati2dvag ATI Technologies Inc. által kiadott, nem Microsoft...
Lehet hogy az egyik kártya(?) hibás, a másik nem kompatibilis az alaplappal(?)!
Lehet a Windows(?) -nak nem megfelelő a config(?).
VGA driver nélkül is ezt csinálja?
Ha elindul egyáltalán a win, futtass diagnosztikai tesztet (dxdiag) és csinálj stabilitás tesztet, amiből sokminden kiderül pl. a feszültség értékek,hőmérsékletek! Ezeket műszer nélkül máshogyan nem tudod bemérni.
Ez a minden jó,gyári,alapértelmezett,szakszerü csak mégsem jó esete!
Akkor driver hiba lesz.
Írd le a videokártyád típusát és az operácios rendszered (azt is hány bites).elképzelhető hogy vagy az oprendszerrel nem kompatibilis vagy a driver kiadása 32 bitre van.
megj.:
gyári telepítő is lehet hibás más configra ill sérülhet is a lemez, elég ha csak 1 fájlt rosszul másol.
Abit radeon r x700 pro
Windows XP SP3 32bit
AMD oldaláról szedtem le a drivert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!